ÖĞRENCİYE KOLAYLIK İÇİN İLK ŞUBEYİ VAKIFBANK AÇTI

EĞİTİM 06.02.2018 - 14:27, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4193+ kez okundu.
 

ÖĞRENCİYE KOLAYLIK İÇİN İLK ŞUBEYİ VAKIFBANK AÇTI

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi İstiklal Yerleşkesi içindeki Öğrenciler için ilk Banka şubesi “Vakıflar Bankası” tarafından açıldı
      Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi “İstiklal Yerleşkesi” içindeki öğrenci sokağı başta öğrenciler olmak üzere üniversite personelinin banka işlemlerinde il merkezine uzak olması nedeniyle zaman kaybını en aza indirilmesi için “Öğrenci Köyü içinde ilk şube Burdur Vakıflar Bankası tarafından açıldı. Burdur Valisi Şerif Yılmaz ve Üniversite personeli başta olmak üzere davetliler, banka personelinin katıldığı açılışta Müzik Ana Bilim Dalı son sınıf öğrencileri de davetlilere çeşitli müzik eserlerini icra ettiler. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması sonrası konuşmalara geçildi. Banka yetkilileri hizmet amaçlı olarak açılan Vakıflar Bankasının şubesinin merkez ile bağlantılı olarak çalışacağını ifade ettiler.                       BURDUR ESNAFI ÖĞRENCİ ARTIŞINI DİKKATE ALMALIDIR Burdur Valisi Şerif Yılmaz. Üniversite İstiklal yerleşkesinde bu gün yaklaşık olarak 20. Bin öğrenci 5 bin dolayında personel bulunmaktadır. Burdur esnafı üniversitede çok değil 2023 yılına kadar 60 bin öğrenciye ulaştığında burada yer kapmak ve ticaretini yapmak zorlaşacaktır. Öte yandan Cumhurbaşkanımızın ziyaretlerinde talimat olarak verdiği spor kompleksi de inşaatları ile birlikte devam etmektedir. Bölge illerimizdeki hiçbir üniversite de böylesi bir kampus bulunmamaktadır. Bu nedenle de gelecekteki en büyük ticari merkez olması kaçınılmazdır dedi       TİCARETTE PARA SATARKEN DEĞİL ALIRKEN KAZANILIR. Benim ustamın bana öğrettiği buydu. Burası 2023 te 60 bin nüfusa geldikten sonra burada yer aramaya kalkarsanız yer bulamazsınız. Yatırımınızı bugünden yaparsanız, özellikle içinde bulunduğumuz alanında bu kadar öğrenci potansiyeli ile kampüs içerisinde kalan KYK yurtlarını da düşündüğünüzde bu bölgenin ticaret merkezi olacağı şuan itibariyle ilimizde başkada benzer bir alışveriş merkezinin bulunmadığını da dikkate alırsak ben iş adamlarımıza, müteşebbislerimize biran önce bankamız gibi buradan kendi yerlerini ayırtmalarını, tercihlerini, yatırımlarını bugünden düşünmeleri gerektiğini ifade etmek istiyorum.    
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi İstiklal Yerleşkesi içindeki Öğrenciler için ilk Banka şubesi “Vakıflar Bankası” tarafından açıldı

      Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi “İstiklal Yerleşkesi” içindeki öğrenci sokağı başta öğrenciler olmak üzere üniversite personelinin banka işlemlerinde il merkezine uzak olması nedeniyle zaman kaybını en aza indirilmesi için “Öğrenci Köyü içinde ilk şube Burdur Vakıflar Bankası tarafından açıldı.

Burdur Valisi Şerif Yılmaz ve Üniversite personeli başta olmak üzere davetliler, banka personelinin katıldığı açılışta Müzik Ana Bilim Dalı son sınıf öğrencileri de davetlilere çeşitli müzik eserlerini icra ettiler. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması sonrası konuşmalara geçildi. Banka yetkilileri hizmet amaçlı olarak açılan Vakıflar Bankasının şubesinin merkez ile bağlantılı olarak çalışacağını ifade ettiler.

                      BURDUR ESNAFI ÖĞRENCİ ARTIŞINI DİKKATE ALMALIDIR

Burdur Valisi Şerif Yılmaz. Üniversite İstiklal yerleşkesinde bu gün yaklaşık olarak 20. Bin öğrenci 5 bin dolayında personel bulunmaktadır. Burdur esnafı üniversitede çok değil 2023 yılına kadar 60 bin öğrenciye ulaştığında burada yer kapmak ve ticaretini yapmak zorlaşacaktır. Öte yandan Cumhurbaşkanımızın ziyaretlerinde talimat olarak verdiği spor kompleksi de inşaatları ile birlikte devam etmektedir. Bölge illerimizdeki hiçbir üniversite de böylesi bir kampus bulunmamaktadır. Bu nedenle de gelecekteki en büyük ticari merkez olması kaçınılmazdır dedi

      TİCARETTE PARA SATARKEN DEĞİL ALIRKEN KAZANILIR.

Benim ustamın bana öğrettiği buydu. Burası 2023 te 60 bin nüfusa geldikten sonra burada yer aramaya kalkarsanız yer bulamazsınız. Yatırımınızı bugünden yaparsanız, özellikle içinde bulunduğumuz alanında bu kadar öğrenci potansiyeli ile kampüs içerisinde kalan KYK yurtlarını da düşündüğünüzde bu bölgenin ticaret merkezi olacağı şuan itibariyle ilimizde başkada benzer bir alışveriş merkezinin bulunmadığını da dikkate alırsak ben iş adamlarımıza, müteşebbislerimize biran önce bankamız gibi buradan kendi yerlerini ayırtmalarını, tercihlerini, yatırımlarını bugünden düşünmeleri gerektiğini ifade etmek istiyorum.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.