PES ETMEDİ

SANAT 03.09.2019 - 15:26, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3539+ kez okundu.
 

PES ETMEDİ

2019 Survivor’a katılmak için gecesini gündüzüne katan,hatta katıldığı parkurları başarıyla tamamlayan Serhat Karakuş, yarışmaya katılamamıştı.
Genç adam yılmadı ve 2020 Survivor’a katılmak için Florya sahilini mesken tuttu. Karakuş,kurduğu parkurlarda  saatlerce çalışıyor. Yaklaşık iki yıldır kendi parkurunu inşa ederek çalışmalarını sürdüren Serhat Karakuş, “2020’de Survivor yarışmasına katılmak istiyorum” dedi. Kendi parkurunu inşa eden ve 24  aydır çalışmalarını sürdüren Serhat Karakuş, 2020’de Survivor yarışmasına katılmak istediğini ifade etti. Bugüne kadar 3 tanıtım filmi çekerek sosyal medya fenomeni haline gelen, Karakuş, “ 10 bin adet poster bastırdık ve dağıttık. Günde 5 saat Crosfit, Fitness gibi sporları yapıyorum. Acun Ilıcalı bana bir şans verirse başarılı olacağıma inanıyorum. Survivor’ı anımsatan parkurlarda çalıştım. Kendimce bunları yaptım. Parkurlarda 85 kiloluk traktör lastiği kaldırıp attım. 1.5 metre yükseklikte zıpladım ve yüzdüm. Günde 5 saat bu parkurda çalışıyorum. Herkes bu parkurları yapamaz. Güç ve nefes isteyen bir spor. Kendimi bildim bileli spor yapıyorum ve kendime inanıyorum. Survivor’ı zor olduğu için tercih ettim. Hayalimi gerçekleştirmek istiyorum’dedi. Genç adamın, spor koçluğu,performans koçluğu,Kick Boks,Muay thai Crossfit eğitmenliği,fitnes koçluğu belgeleri bulunuyor.  
2019 Survivor’a katılmak için gecesini gündüzüne katan,hatta katıldığı parkurları başarıyla tamamlayan Serhat Karakuş, yarışmaya katılamamıştı.

Genç adam yılmadı ve 2020 Survivor’a katılmak için Florya sahilini mesken tuttu. Karakuş,kurduğu parkurlarda  saatlerce çalışıyor. Yaklaşık iki yıldır kendi parkurunu inşa ederek çalışmalarını sürdüren Serhat Karakuş, “2020’de Survivor yarışmasına katılmak istiyorum” dedi. Kendi parkurunu inşa eden ve 24  aydır çalışmalarını sürdüren Serhat Karakuş, 2020’de Survivor yarışmasına katılmak istediğini ifade etti.

Bugüne kadar 3 tanıtım filmi çekerek sosyal medya fenomeni haline gelen, Karakuş, “ 10 bin adet poster bastırdık ve dağıttık. Günde 5 saat Crosfit, Fitness gibi sporları yapıyorum. Acun Ilıcalı bana bir şans verirse başarılı olacağıma inanıyorum. Survivor’ı anımsatan parkurlarda çalıştım. Kendimce bunları yaptım. Parkurlarda 85 kiloluk traktör lastiği kaldırıp attım. 1.5 metre yükseklikte zıpladım ve yüzdüm. Günde 5 saat bu parkurda çalışıyorum. Herkes bu parkurları yapamaz. Güç ve nefes isteyen bir spor. Kendimi bildim bileli spor yapıyorum ve kendime inanıyorum. Survivor’ı zor olduğu için tercih ettim. Hayalimi gerçekleştirmek istiyorum’dedi.

Genç adamın, spor koçluğu,performans koçluğu,Kick Boks,Muay thai Crossfit eğitmenliği,fitnes koçluğu belgeleri bulunuyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.