POLİS VE JANDARMA KAÇAKÇILARA GEÇİT VERMEDİ

ASAYİŞ 16.12.2017 - 12:09, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3109+ kez okundu.
 

POLİS VE JANDARMA KAÇAKÇILARA GEÇİT VERMEDİ

Burdur Jandarma ve Polis Ekipleri görev bölgelerinde yaptıkları inceleme ve takiplerde Kaçak kazı ve kaçak içki üretenleri suçüstü yaparak adalete teslim etti.
Burdur Jandarma ve İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından Gölhisar ilçesinde kaçak içki operasyonu, İl Jandarma Komutanlığı bağlı ekipler tarafından Ağlasun İlçesinde kaçak kazı operasyonu icra edilmiştir.   İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kaçakçılıkla mücadele ve kaçakçılık yapan şahısların deşifresine yönelik yapılan çalışmalar neticesinde, Ş.İ. isimli şahsın Denizli ilinden Gölhisar ilçesine kaçak içki getireceği yönünde bilgiler elde edilmesi üzerine; yapılan operasyonda şüpheli Ş.İ. isimli şahsın aracında yapılan aramada kaçak içki olduğu değerlendirilen 54 Adet 2 litrelik , 42 adet 1,5 litrelik Kırmızı Şarap, 18 adet 1,5 litrelik Beyaz Şarap, 8 adet 100 cc  Premium marka Kaçak Whısky ve 4 adet 1 litrelik “Orginal Galattı” marka Kaçak Vodka ele geçirilmiştir.   Burdur il Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Ağlasun Mamak Köyü Kırdağı mevkiinde bulunan l. Derece Sit Alanında C.Ç., i.Y. ve S.C. isimli şahısların izinsiz kazı yaptıkları duyumu alınması üzerine yapılan operasyonda, duyum alınan mevkide C.Ç., i. Y. ve S.C. isimli şüpheli şahıslar izinsiz kazı yaptıkları esnada (3) adet kürek, (3) adet kazma, (2) adet kova, (1) adet el feneri ve (13) metre uzunluğunda ip ile birlikte suçüstü yakalanmışlardır.  
Burdur Jandarma ve Polis Ekipleri görev bölgelerinde yaptıkları inceleme ve takiplerde Kaçak kazı ve kaçak içki üretenleri suçüstü yaparak adalete teslim etti.

Burdur Jandarma ve İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından Gölhisar ilçesinde kaçak içki operasyonu, İl Jandarma Komutanlığı bağlı ekipler tarafından Ağlasun İlçesinde kaçak kazı operasyonu icra edilmiştir.

 

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kaçakçılıkla mücadele ve kaçakçılık yapan şahısların deşifresine yönelik yapılan çalışmalar neticesinde, Ş.İ. isimli şahsın Denizli ilinden Gölhisar ilçesine kaçak içki getireceği yönünde bilgiler elde edilmesi üzerine; yapılan operasyonda şüpheli Ş.İ. isimli şahsın aracında yapılan aramada kaçak içki olduğu değerlendirilen 54 Adet 2 litrelik , 42 adet 1,5 litrelik Kırmızı Şarap, 18 adet 1,5 litrelik Beyaz Şarap, 8 adet 100 cc  Premium marka Kaçak Whısky ve 4 adet 1 litrelik “Orginal Galattı” marka Kaçak Vodka ele geçirilmiştir.

 

Burdur il Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Ağlasun Mamak Köyü Kırdağı mevkiinde bulunan l. Derece Sit Alanında C.Ç., i.Y. ve S.C. isimli şahısların izinsiz kazı yaptıkları duyumu alınması üzerine yapılan operasyonda, duyum alınan mevkide C.Ç., i. Y. ve S.C. isimli şüpheli şahıslar izinsiz kazı yaptıkları esnada (3) adet kürek, (3) adet kazma, (2) adet kova, (1) adet el feneri ve (13) metre uzunluğunda ip ile birlikte suçüstü yakalanmışlardır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.