REKTÖR KORKMAZ’IN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

GÜNDEM 09.01.2020 - 17:10, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3410+ kez okundu.
 

REKTÖR KORKMAZ’IN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

Toplumun gözü, kulağı ve dili olan gazeteciler yıpratıcı ve zor şartlara rağmen, üstün bir çabayla topluma hizmet etmektedirler.
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz “ Bireyin haber alma hakkını sağlayan ve toplumdan gelen istekleri yansıtarak kamuoyu oluşturulmasına aracılık yapan basın, demokrasinin gelişmesinde ve ifade özgürlüğünün oluşmasında en etkili araçlardan birisidir.” Toplumun gözü, kulağı ve dili olan gazeteciler yıpratıcı ve zor şartlara rağmen, üstün bir çabayla topluma hizmet etmektedirler. İlkeli, tarafsız, sorumlu gazetecilik anlayışı çerçevesinde görevlerini başarıyla yürüterek halkın haber alma hakkını sağlayan gazeteciler, kamu yararını göz önüne tutarak; dünyada, ülkemizde, bölgemizde ve şehrimizde meydana gelen olaylar hakkında halkımızı bilgilendirmektedir. Ülkemizin ve kentimizin sorunlarını kamuoyuna aktaran, etkin çözüm önerileriyle toplum mekanizmasının daha sağlıklı bir şekilde çalışmasına yardımcı olan, vatandaşla devlet arasında köprü görevi üstlenen basın mensuplarımızın, yapmış oldukları haber, yorum ve görüşleri; bizlere çalışmalarımızda önemli faydalar sağlamaktadır. İnanıyorum ki, basın kuruluşları ve basın çalışanları, kişi hak ve hürriyetlerine saygılı, hızlı ve objektif habercilik anlayışı ile kamu vicdanının sesi olmaya devam edeceklerdir.  İcra etmekte oldukları bu onurlu görevle toplumun bilgilenmesinde ve aydınlanmasında büyük pay sahibi olan, zor koşullarda ve kısıtlı olanaklarla basın meslek ilkelerine riayet ederek özveriyle çalışan değerli gazetecilerimizin ve basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü`nü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.  
Toplumun gözü, kulağı ve dili olan gazeteciler yıpratıcı ve zor şartlara rağmen, üstün bir çabayla topluma hizmet etmektedirler.

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz “ Bireyin haber alma hakkını sağlayan ve toplumdan gelen istekleri yansıtarak kamuoyu oluşturulmasına aracılık yapan basın, demokrasinin gelişmesinde ve ifade özgürlüğünün oluşmasında en etkili araçlardan birisidir.”

Toplumun gözü, kulağı ve dili olan gazeteciler yıpratıcı ve zor şartlara rağmen, üstün bir çabayla topluma hizmet etmektedirler.

İlkeli, tarafsız, sorumlu gazetecilik anlayışı çerçevesinde görevlerini başarıyla yürüterek halkın haber alma hakkını sağlayan gazeteciler, kamu yararını göz önüne tutarak; dünyada, ülkemizde, bölgemizde ve şehrimizde meydana gelen olaylar hakkında halkımızı bilgilendirmektedir.

Ülkemizin ve kentimizin sorunlarını kamuoyuna aktaran, etkin çözüm önerileriyle toplum mekanizmasının daha sağlıklı bir şekilde çalışmasına yardımcı olan, vatandaşla devlet arasında köprü görevi üstlenen basın mensuplarımızın, yapmış oldukları haber, yorum ve görüşleri; bizlere çalışmalarımızda önemli faydalar sağlamaktadır.

İnanıyorum ki, basın kuruluşları ve basın çalışanları, kişi hak ve hürriyetlerine saygılı, hızlı ve objektif habercilik anlayışı ile kamu vicdanının sesi olmaya devam edeceklerdir.  İcra etmekte oldukları bu onurlu görevle toplumun bilgilenmesinde ve aydınlanmasında büyük pay sahibi olan, zor koşullarda ve kısıtlı olanaklarla basın meslek ilkelerine riayet ederek özveriyle çalışan değerli gazetecilerimizin ve basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü`nü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.