SAHNEDE ÇUVAL GİYDİ YAKIŞTIRDI

SANAT 07.05.2019 - 10:41, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4134+ kez okundu.
 

SAHNEDE ÇUVAL GİYDİ YAKIŞTIRDI

Sahnelerin sevilen ismi Reyhan Cansu, bir AVM etkinliğinde Tarkan Acar organizasyonuyla düzenlenen defile sonrası şarkılarıyla izleyenleri coşturdu.
Defilede çuvaldan yapılmış bir kreasyonu sergileyen mankenlerden sonra modacının kıyafetlerinden çuvaldan yapılmış elbiseyle şarkılarını seslendiren Reyhan Cansu “Modayı çok yakından takip ederim, çuvalla ne kadar tarz olsa da sahnede olmak ilk başta ters gelse de ilk şarkımdan sonra izleyicinin güzel yaklaşımı ve tezahüratı beni havaya soktu,            GÜZELLİK KİŞİYE HAS BİR ÖZELLİKTİR      Hiçbir giysi kişiyi güzel göstermez, sanırım kıyafet taşımak ayrı bir özellik” dedi. Benim burada vurgulamaya çalıştığım giysi kişiye özellik katmaz ama kişinin toplum nazarında itibarını perçinler. İster podyumda istersen sahnede kişiye elbise yardımcı bir aksesuar özelliği kazandırır. Reyhan Cansu güzelliğiyle ve şarkılarıyla sahne aldığı her mekana damgasını vurmayı bilen Reyhan Cansu, çuvalda giyse sahnedeki havasını kaybetmedi.  
Sahnelerin sevilen ismi Reyhan Cansu, bir AVM etkinliğinde Tarkan Acar organizasyonuyla düzenlenen defile sonrası şarkılarıyla izleyenleri coşturdu.

Defilede çuvaldan yapılmış bir kreasyonu sergileyen mankenlerden sonra modacının kıyafetlerinden çuvaldan yapılmış elbiseyle şarkılarını seslendiren Reyhan Cansu “Modayı çok yakından takip ederim, çuvalla ne kadar tarz olsa da sahnede olmak ilk başta ters gelse de ilk şarkımdan sonra izleyicinin güzel yaklaşımı ve tezahüratı beni havaya soktu,

           GÜZELLİK KİŞİYE HAS BİR ÖZELLİKTİR

     Hiçbir giysi kişiyi güzel göstermez, sanırım kıyafet taşımak ayrı bir özellik” dedi. Benim burada vurgulamaya çalıştığım giysi kişiye özellik katmaz ama kişinin toplum nazarında itibarını perçinler. İster podyumda istersen sahnede kişiye elbise yardımcı bir aksesuar özelliği kazandırır. Reyhan Cansu güzelliğiyle ve şarkılarıyla sahne aldığı her mekana damgasını vurmayı bilen Reyhan Cansu, çuvalda giyse sahnedeki havasını kaybetmedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.