SAHNEDE KORKU DOLU DAKİKALAR...

SANAT 12.12.2019 - 10:18, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2492+ kez okundu.
 

SAHNEDE KORKU DOLU DAKİKALAR...

Çiğdem Tunç Tiyatrosu yeni sezon oyunu 3+1 Zombili’nin Galası bir çok ünlü ismin katılımı ile Zübeyde Ana Kültür Merkezi’nde yapıldı.
Galaya  Aydan Şener, Esin Yağmurdereli, Süheyl Uygur, Burçin Orhan,  Açelya Elmas, Şebnem Scheaffer, Murat Parasayar, Burçin Parasayar, Tanju Babacan, Fransua Garo, Bora Gençer, Nida Şan, Neşe Aksoy, Devlet Devrim, Nermin Denizci, Anto Toros, Nesli Özsoy, Levent Çekiç, Yasin Işık, Berna Sülün, Ayhan Işık, Uğur Özbağı ve Mahmut Görgen katıldı. Seyircileri gülme krizine sokan 3+1 Zombili adlı oyunun finalinde misafirler sadece gala gecesine özel bir sürprizle karşılaştılar. Ünlü showman, oyuncu, sunucu Yavuz Seçkin oyunun finalinde sahneye Donald Trump tiplemesi ile gelerek herkesi kahkahalara boğdu.   Oyun sırasında, seyirciler arasından salona giriş yapan polisler paniğe sebep oldu. Kısa bir süre sonra polislerin Çiğdem Tunç Tiyatrosu oyuncuları olduğu ve oyun gereği baskın yaptıklarının anlaşılması üzerine komik anlar yaşandı. Bu yıl 4üncü sezonuna giren Çiğdem Tunç Tiyatrosu oyuncuları, yeni sezonda yenilenen kadrosu ile 'Binbir Gece Masalları', 'Palyaço Puki ve Yaramaz Cimcime' adlı oyunları ile de Türkiye'yi karış karış dolaşmaya, tiyatro seyircisi ile buluşturmaya devam edecek.   Çiğdem Tunç Tiyatrosu'nun Genel Sanat Yönetmeni ve sahibi usta oyuncu, sunucu Çiğdem Tunç, Anadolu'da tiyatro seyretmek isteyen tüm sanatseverlerle buluşacaklarını dile getirdi.   Ayrıca bu yıl Çiğdem Tunç Tiyatrosu, özel bir hassasiyet göstererek, hem kendilerinin, hem de galaya gelen misafirlerin getirmiş oldukları çeşitli hediyeleri, fuaye alanında kurdukları yılbaşı ağacının altında toplayarak, gece sonunda ihtiyaç sahibi çocuklara gönderilmek üzere ilgili makamlara ilettiler.  
Çiğdem Tunç Tiyatrosu yeni sezon oyunu 3+1 Zombili’nin Galası bir çok ünlü ismin katılımı ile Zübeyde Ana Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Galaya  Aydan Şener, Esin Yağmurdereli, Süheyl Uygur, Burçin Orhan,  Açelya Elmas, Şebnem Scheaffer, Murat Parasayar, Burçin Parasayar, Tanju Babacan, Fransua Garo, Bora Gençer, Nida Şan, Neşe Aksoy, Devlet Devrim, Nermin Denizci, Anto Toros, Nesli Özsoy, Levent Çekiç, Yasin Işık, Berna Sülün, Ayhan Işık, Uğur Özbağı ve Mahmut Görgen katıldı.

Seyircileri gülme krizine sokan 3+1 Zombili adlı oyunun finalinde misafirler sadece gala gecesine özel bir sürprizle karşılaştılar. Ünlü showman, oyuncu, sunucu Yavuz Seçkin oyunun finalinde sahneye Donald Trump tiplemesi ile gelerek herkesi kahkahalara boğdu.  

Oyun sırasında, seyirciler arasından salona giriş yapan polisler paniğe sebep oldu. Kısa bir süre sonra polislerin Çiğdem Tunç Tiyatrosu oyuncuları olduğu ve oyun gereği baskın yaptıklarının anlaşılması üzerine komik anlar yaşandı.

Bu yıl 4üncü sezonuna giren Çiğdem Tunç Tiyatrosu oyuncuları, yeni sezonda yenilenen kadrosu ile 'Binbir Gece Masalları', 'Palyaço Puki ve Yaramaz Cimcime' adlı oyunları ile de Türkiye'yi karış karış dolaşmaya, tiyatro seyircisi ile buluşturmaya devam edecek.  

Çiğdem Tunç Tiyatrosu'nun Genel Sanat Yönetmeni ve sahibi usta oyuncu, sunucu Çiğdem Tunç, Anadolu'da tiyatro seyretmek isteyen tüm sanatseverlerle buluşacaklarını dile getirdi.  

Ayrıca bu yıl Çiğdem Tunç Tiyatrosu, özel bir hassasiyet göstererek, hem kendilerinin, hem de galaya gelen misafirlerin getirmiş oldukları çeşitli hediyeleri, fuaye alanında kurdukları yılbaşı ağacının altında toplayarak, gece sonunda ihtiyaç sahibi çocuklara gönderilmek üzere ilgili makamlara ilettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.