SEÇİM GÜVENLİĞİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ASAYİŞ 28.05.2018 - 17:28, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3809+ kez okundu.
 

SEÇİM GÜVENLİĞİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

27. Dönem Milletvekili Genel Seçim’inin ilimiz genelinde huzur ve güven ortamı içerisinde gerçekleştirilmesi için seçim güvenliği toplantısı yapıldı.
24 Haziran 2018 Pazar günü birlikte yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Seçimi ile 27. Dönem Milletvekili Genel Seçim’inin ilimiz genelinde huzur ve güven ortamı içerisinde gerçekleştirilmesi amacıyla Vali Hasan Şıldak başkanlığında toplantı yapıldı. Toplantıya Valimizin yanı sıra Vali Yardımcıları, İl Emniyet Müdürü, İl Jandarma Komutanı ve Siyasi Partilerin İl Başkanları katıldı. Valilik Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıda, daha önceki seçim dönemlerinde olduğu gibi, bu seçim döneminin de huzur ve esenlik içinde geçmesi, vatandaşımızın hür iradesinin en sağlıklı şekilde sandığa yansımasının sağlanması için alınması gereken tedbirler görüşüldü. Valimiz toplantının sonunda huzur şehri olarak bilinen İlimizde, bütün vatandaşlarımızın, siyasi partilerimizin ve basınımızın duyarlı yaklaşımı ve seçim sürecinde görev alacak tüm personelin göstereceği hassasiyetle Cumhurbaşkanlığı Seçimi ile 27. Dönem Milletvekili Genel Seçim’inin ilimizde sorunsuz, huzur ve güven ortamı içerisinde gerçekleşmesini sağlayacaklarını ifade etti.  
27. Dönem Milletvekili Genel Seçim’inin ilimiz genelinde huzur ve güven ortamı içerisinde gerçekleştirilmesi için seçim güvenliği toplantısı yapıldı.

24 Haziran 2018 Pazar günü birlikte yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Seçimi ile 27. Dönem Milletvekili Genel Seçim’inin ilimiz genelinde huzur ve güven ortamı içerisinde gerçekleştirilmesi amacıyla Vali Hasan Şıldak başkanlığında toplantı yapıldı.

Toplantıya Valimizin yanı sıra Vali Yardımcıları, İl Emniyet Müdürü, İl Jandarma Komutanı ve Siyasi Partilerin İl Başkanları katıldı.

Valilik Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıda, daha önceki seçim dönemlerinde olduğu gibi, bu seçim döneminin de huzur ve esenlik içinde geçmesi, vatandaşımızın hür iradesinin en sağlıklı şekilde sandığa yansımasının sağlanması için alınması gereken tedbirler görüşüldü.

Valimiz toplantının sonunda huzur şehri olarak bilinen İlimizde, bütün vatandaşlarımızın, siyasi partilerimizin ve basınımızın duyarlı yaklaşımı ve seçim sürecinde görev alacak tüm personelin göstereceği hassasiyetle Cumhurbaşkanlığı Seçimi ile 27. Dönem Milletvekili Genel Seçim’inin ilimizde sorunsuz, huzur ve güven ortamı içerisinde gerçekleşmesini sağlayacaklarını ifade etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.