SORUN ODAKLI SİYASET YERİNE ÇÖZÜM ODAKLI SİYASET DİYORUZ

SİYASET 06.02.2019 - 17:27, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3407+ kez okundu.
 

SORUN ODAKLI SİYASET YERİNE ÇÖZÜM ODAKLI SİYASET DİYORUZ

Bucak İlçemiz de 4 Şubat 2019 tarihinde ilçemizde meydana gelen içme suyu zehirlenme vakaları olmuştur. Bu açıklama üzerine zehirlenme vakası yaşayan tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyor ve acil şifalar diliyoruz
Bucak İYİ Parti Belediye Başkan Adayı; Av. Alparslan Ahmet Dursun , yaptığı yazılı açıklamada; Ancak yine üzülerek görüyoruz ki bu vahim olay siyasetin malzemesi yapılmıştır. Yıllardır bu kısır çekişmeler yine Bucak ilçemize ve halkına zarar vermektedir. Bu konu ile ilgili söylenmesi gerekenler ve sorulması gereken sorular ortadadır. Bucak halkımıza ve esnafımıza; Tüm belediye başkanlığı seçimlerinden önce içme suyu ile ilgili vaatler verilmiş, ilgili bakanlıklardan sözler de alınmış olmasına rağmen bir türlü icraat gerçekleştirilmemiştir.  KONUNUN SİYASETİNİN YAPILMASI YERİNE ÇÖZÜLMESİ GEREKİR   Bucak Belediyesi iktidar partisinin çoğunluğunu oluşturan belediye meclisi üyeleri ile yönetilmiş hatta bu belediye meclis üyelerimizden Sayın Yasin Uğur bir süre belediye başkan vekilliği yapmış olup üstelik yedi aydır da Burdur’un yani ilçemiz Milletvekilimizdir . Bu konuyla ilgili yeterli bilgiye sahip olduğu ve tüm gelişmelerden haberdar olduğu ortadadır.Tüm bunlar ortadayken başka yerlerde suçlu aramak yerine vatandaşlarımız tarafından bile bilinen ve çözüme kavuşturulması gereken bu önemli konunun niçin hala çözülemediğinin özeleştirisinin yapılması gerektiği sorgulanmalıdır. Bu konunun daha fazla siyasi malzeme yapılması mağdur vatandaşlarımıza ve Bucak'ımıza saygısızlık boyutuna ulaşmıştır. Zaten aksi halde her açıklama İktidar partisinin açığını ortaya koymaktadır.Yapılması gereken bir an evvel bu önemli konunun çözümlenmesidir.  Bu konunun takipçisi olacağımızı halkımıza belerterek üzerimize düşeni yapmaya hazır olduğumuzu da belirtiriz.   
Bucak İlçemiz de 4 Şubat 2019 tarihinde ilçemizde meydana gelen içme suyu zehirlenme vakaları olmuştur. Bu açıklama üzerine zehirlenme vakası yaşayan tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyor ve acil şifalar diliyoruz

Bucak İYİ Parti Belediye Başkan Adayı; Av. Alparslan Ahmet Dursun , yaptığı yazılı açıklamada; Ancak yine üzülerek görüyoruz ki bu vahim olay siyasetin malzemesi yapılmıştır. Yıllardır bu kısır çekişmeler yine Bucak ilçemize ve halkına zarar vermektedir. Bu konu ile ilgili söylenmesi gerekenler ve sorulması gereken sorular ortadadır. Bucak halkımıza ve esnafımıza; Tüm belediye başkanlığı seçimlerinden önce içme suyu ile ilgili vaatler verilmiş, ilgili bakanlıklardan sözler de alınmış olmasına rağmen bir türlü icraat gerçekleştirilmemiştir.

 KONUNUN SİYASETİNİN YAPILMASI YERİNE ÇÖZÜLMESİ GEREKİR

  Bucak Belediyesi iktidar partisinin çoğunluğunu oluşturan belediye meclisi üyeleri ile yönetilmiş hatta bu belediye meclis üyelerimizden Sayın Yasin Uğur bir süre belediye başkan vekilliği yapmış olup üstelik yedi aydır da Burdur’un yani ilçemiz Milletvekilimizdir . Bu konuyla ilgili yeterli bilgiye sahip olduğu ve tüm gelişmelerden haberdar olduğu ortadadır.Tüm bunlar ortadayken başka yerlerde suçlu aramak yerine vatandaşlarımız tarafından bile bilinen ve çözüme kavuşturulması gereken bu önemli konunun niçin hala çözülemediğinin özeleştirisinin yapılması gerektiği sorgulanmalıdır. Bu konunun daha fazla siyasi malzeme yapılması mağdur vatandaşlarımıza ve Bucak'ımıza saygısızlık boyutuna ulaşmıştır. Zaten aksi halde her açıklama İktidar partisinin açığını ortaya koymaktadır.Yapılması gereken bir an evvel bu önemli konunun çözümlenmesidir.  Bu konunun takipçisi olacağımızı halkımıza belerterek üzerimize düşeni yapmaya hazır olduğumuzu da belirtiriz. 
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.