SPOR GAZETECİLİĞİNDE 2017’NİN EN İYİLERİ BELLİ OLDU

SPOR 29.05.2018 - 17:31, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4563+ kez okundu.
 

SPOR GAZETECİLİĞİNDE 2017’NİN EN İYİLERİ BELLİ OLDU

Türkiye Spor Yazarları Derneği tarafından düzenlenen “2017’nin En İyileri” yarışmasında ödül kazananlar belli oldu.
Koordinatörlüğünü Ahmet Çakır’ın yaptığı yarışma Jürisi, ilgili yönetmelik uyarınca başkanlığa oybirliği ile Attila Gökçe’yi seçti. Jüri üyeleri olarak da Ali Sami ALKIŞ, Bağış ERTEN, Barış ERTÜL, Cem DİZDAR, Cem ŞENGÜL, Fatih KUŞÇU, Fuat AKDAĞ, Fuat ERCAN, Gürel YURTTAŞ, İbrahim YILDIZ, Mert AYDIN ve Murad SEZER görev yaptı. Ulusal ve yerel basının çeşitli dallarında 207 eser gönderildi ve jüri bunların arasından 40’tan 100’e kadar geleneksel puanlama yöntemiyle en iyileri seçti. Çeşitli dallarda gerekli oy oranını aşan çalışmalarda “övgüye değer” bulundu. Yarışmanın ödül töreninin tarihi TSYD tarafından daha sonra açıklanacak. Yarışmaya katılan arkadaşlarımıza teşekkür eder, tüm meslektaşlarımıza çalışmalarında başarılar dileriz.
Türkiye Spor Yazarları Derneği tarafından düzenlenen “2017’nin En İyileri” yarışmasında ödül kazananlar belli oldu.

Koordinatörlüğünü Ahmet Çakır’ın yaptığı yarışma Jürisi, ilgili yönetmelik uyarınca başkanlığa oybirliği ile Attila Gökçe’yi seçti. Jüri üyeleri olarak da Ali Sami ALKIŞ, Bağış ERTEN, Barış ERTÜL, Cem DİZDAR, Cem ŞENGÜL, Fatih KUŞÇU, Fuat AKDAĞ, Fuat ERCAN, Gürel YURTTAŞ, İbrahim YILDIZ, Mert AYDIN ve Murad SEZER görev yaptı.

Ulusal ve yerel basının çeşitli dallarında 207 eser gönderildi ve jüri bunların arasından 40’tan 100’e kadar geleneksel puanlama yöntemiyle en iyileri seçti. Çeşitli dallarda gerekli oy oranını aşan çalışmalarda “övgüye değer” bulundu.

Yarışmanın ödül töreninin tarihi TSYD tarafından daha sonra açıklanacak.

Yarışmaya katılan arkadaşlarımıza teşekkür eder, tüm meslektaşlarımıza çalışmalarında başarılar dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.