SUÇ MAKİNESİ JANDARMA’DAN KAÇAMADI

ASAYİŞ 24.05.2016 - 19:48, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3453+ kez okundu.
 

SUÇ MAKİNESİ JANDARMA’DAN KAÇAMADI

Burdur İl Jandarma Komutanlığı Ekipleri (5) ayrı suçtan aranan M.G. isimli şahıs Kızıllar Köyü ve Kozağaç Köyü arasında bir sera içinde yakalandı.
Burdur İl Jandarma Komutanlığı Ekipleri, Hükümlü ve tutuklunun kaması üzerine Jandarma ekipleri tarafından takip ve çalışmalarda; Hırsızlık ve kişilerin sükununu bozma suçlarının da bulunduğu (5) Ayrı suçtan aranan M.G. isimli şüpheli Denizli İli Acıpayam ilçesinde bir traktör hırsızlığı olayına karıştığı ve şüpheli şansın izini Çavdır bölgesinde bulunduğu bilgisinin alınmasına müteakip şüpheli M.G. isimli şahsın tespiti ve yakalanması için Burdur Çavdır İlçe Jandarma Komutanlığınca (3) Jandarma ekibi oluşturularak çalışmalara başlanmıştır.       Yapılan istihbarat çalışmaları kapsamında şüpheli M.G’nin anlık konum bilgileri alınarak bulunabileceği yerler belirlenmiş geçen Cumartesi günü saat 15.00 dolayın da yapılan operasyon sonucunda şüpheli M.G. Çavdır Kızıllar köyü ve Kozağaç köyü arasında bulunan bir sera içerisinde yakalanmış, ayrıca şüphelinin kullandığı çalıntı Fiat marka panelvan araç aynı yerde bulunmuştur.   Şüpheli M.G. adlı mercilere sevk edilmiş ve hakkında tutuklama verilerek cezaevi yetkililerine teslim edilmiş çalıntı araç ise sahibine geri verilmiştir.   Burdur İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde huzur ve güven ortamının sağlanması maksadıyla vatandaşlarımızın ve kurum ve kuruluşlarının da katılımıyla toplum destekli kolluk anlayışı ile emniyet ve asayiş hizmetlerine 24 saat esasına göre arılıksız olarak azim ve kararlılık içerisinde devam edilmektedir.
Burdur İl Jandarma Komutanlığı Ekipleri (5) ayrı suçtan aranan M.G. isimli şahıs Kızıllar Köyü ve Kozağaç Köyü arasında bir sera içinde yakalandı.

Burdur İl Jandarma Komutanlığı Ekipleri, Hükümlü ve tutuklunun kaması üzerine Jandarma ekipleri tarafından takip ve çalışmalarda; Hırsızlık ve kişilerin sükununu bozma suçlarının da bulunduğu (5) Ayrı suçtan aranan M.G. isimli şüpheli Denizli İli Acıpayam ilçesinde bir traktör hırsızlığı olayına karıştığı ve şüpheli şansın izini Çavdır bölgesinde bulunduğu bilgisinin alınmasına müteakip şüpheli M.G. isimli şahsın tespiti ve yakalanması için Burdur Çavdır İlçe Jandarma Komutanlığınca (3) Jandarma ekibi oluşturularak çalışmalara başlanmıştır.

 

    Yapılan istihbarat çalışmaları kapsamında şüpheli M.G’nin anlık konum bilgileri alınarak bulunabileceği yerler belirlenmiş geçen Cumartesi günü saat 15.00 dolayın da yapılan operasyon sonucunda şüpheli M.G. Çavdır Kızıllar köyü ve Kozağaç köyü arasında bulunan bir sera içerisinde yakalanmış, ayrıca şüphelinin kullandığı çalıntı Fiat marka panelvan araç aynı yerde bulunmuştur.

 

Şüpheli M.G. adlı mercilere sevk edilmiş ve hakkında tutuklama verilerek cezaevi yetkililerine teslim edilmiş çalıntı araç ise sahibine geri verilmiştir.

 

Burdur İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde huzur ve güven ortamının sağlanması maksadıyla vatandaşlarımızın ve kurum ve kuruluşlarının da katılımıyla toplum destekli kolluk anlayışı ile emniyet ve asayiş hizmetlerine 24 saat esasına göre arılıksız olarak azim ve kararlılık içerisinde devam edilmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.