SUÇ MAKİNESİ ŞAHIS JANDARMA TARAFINDAN YAKALANDI

ASAYİŞ 25.04.2017 - 16:58, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4619+ kez okundu.
 

SUÇ MAKİNESİ ŞAHIS JANDARMA TARAFINDAN YAKALANDI

Burdur Gölhisar Nüfusuna kayıtlı, (19 ) ayrı suçtan aranan A. İ. K. İsimli şüpheli şahıs eğlenmek için gittiği tesiste jandarma tarafından yakalandı.
Uzun süredir kolluk kuvvetleri tarafından aranan Burdur- Gölhisar İlçesi nüfusuna kayıtlı adeta suç makinesi tabir edilen “Nitelikle Yağma, Resmi Belgede Sahtecilik Hizmet Nedeniyle Güveni Kötüye Kullanma ve buna benzer (19) ayrı suçtan aranan A.İ.K isimli şüpheli şahsın Yeşilova İlçesindeki bir umuma açık tesiste bulunduğu bilgisinin alınması üzerine Yeşilova İlçe Jandarma Komutanlığınca 24 Nisan 2017 günü gece saat 23.45 sıralarında görevlendirilen Jandarma devriyeleri tarafından şüpheli şahıs  bahse konu umuma açık tesiste yakalanmıştır. Jandarma tarafından yakalanan şüpheli A.İ.K’nın üzerinde yapılan kontrollerde M.K. isimli şahıs adına düzenlenmiş sahte kimlik belgesinin bulunduğu tespit edilmiştir. Şahıs Jandarma tarafından göz altına alınmış sorgusunun ardından şahıs adli ilsem yapılmak üzere adli mercilere sevki yapılmıştır   Burdur İl Jandarma Komutanlığınca sorumluluk bölgesinde huzur ve güvenin sağlanması maksadıyla vatandaşlarımızın ve kamu kurum ve kuruluşlarımızın da katkılarıyla toplum destekli kolluk anlayışı ile emniyet ve asayiş hizmetlerine (24) saat esasına göre aralıksız olarak azim ve kararlılık içerisinde devam edilmektedir.  
Burdur Gölhisar Nüfusuna kayıtlı, (19 ) ayrı suçtan aranan A. İ. K. İsimli şüpheli şahıs eğlenmek için gittiği tesiste jandarma tarafından yakalandı.

Uzun süredir kolluk kuvvetleri tarafından aranan Burdur- Gölhisar İlçesi nüfusuna kayıtlı adeta suç makinesi tabir edilen “Nitelikle Yağma, Resmi Belgede Sahtecilik Hizmet Nedeniyle Güveni Kötüye Kullanma ve buna benzer (19) ayrı suçtan aranan A.İ.K isimli şüpheli şahsın Yeşilova İlçesindeki bir umuma açık tesiste bulunduğu bilgisinin alınması üzerine Yeşilova İlçe Jandarma Komutanlığınca 24 Nisan 2017 günü gece saat 23.45 sıralarında görevlendirilen Jandarma devriyeleri tarafından şüpheli şahıs  bahse konu umuma açık tesiste yakalanmıştır.

Jandarma tarafından yakalanan şüpheli A.İ.K’nın üzerinde yapılan kontrollerde M.K. isimli şahıs adına düzenlenmiş sahte kimlik belgesinin bulunduğu tespit edilmiştir. Şahıs Jandarma tarafından göz altına alınmış sorgusunun ardından şahıs adli ilsem yapılmak üzere adli mercilere sevki yapılmıştır  

Burdur İl Jandarma Komutanlığınca sorumluluk bölgesinde huzur ve güvenin sağlanması maksadıyla vatandaşlarımızın ve kamu kurum ve kuruluşlarımızın da katkılarıyla toplum destekli kolluk anlayışı ile emniyet ve asayiş hizmetlerine (24) saat esasına göre aralıksız olarak azim ve kararlılık içerisinde devam edilmektedir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.