TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRİLDİ

EKONOMİ 25.01.2019 - 11:25, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3533+ kez okundu.
 

TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRİLDİ

Tarım ve Orman İl/İlçe Müdürlükleri tarafından 2018 yılı içerisinde yürütülen hizmet ve çalışmaların değerlendirildiği, öneriler görüşüldü.
Tarım ve Orman İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya Vali Hasan Şıldak’ın yanı sıra Vali Yardımcısı Mehmet Yıldız, Kaymakamlar, Tarım ve Orman İl Müdür V. Oktay Darcan, Şube Müdürleri ve Tarım ve Orman İlçe Müdürleri katıldı.  Toplantının başında Müdür Darcan, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü olarak İl genelinde yürütülen çalışmalar hakkında kapsamlı sunum yaptı.  Yapılan sunum ardından konuşma yapan Vali Hasan Şıldak; “bu toplantının tarım ve hayvancılığın yoğun olduğu İlimizde, kurumlarımız tarafından yürütülen çalışmaları değerlendirmek ve 2019 yılı hedeflerini ortaya koymak açısından verimli olacağını değerlendiriyorum. Ayrıca İlimizin en önemli sektörünün gelişimine katkı sağlamasını diliyorum.  Amacımız burada hem il ve ilçe müdürlüklerimiz tarafından yürütülen çalışmaları mercek altına almak, ilçelerdeki yöneticilerimizin, kaymakamlarımızın da bire bir nezaret ettikleri bu çalışmalara ilin gözünde bakmalarını sağlamak. Karşılıklı olarak yaşanan sıkıntı, sorun, ihtiyaç ve taleplerin tekrar gözden geçirilmesi ve ileriye yönelik çalışma hamlelerimiz, eğilimlerimiz ne yönde ilerletmemiz gerektiği konusunda bir fikir birliği oluşturmaktır. Bu çalışmaları belli periyotlarla da tekrarlamak gerektiğini düşünüyorum” diye konuştu.  Valimizin konuşmasının ardından kaymakamlar söz alarak ilçelerindeki tarım ve hayvancılık faaliyetleri hakkında görüşlerini, önerilerini sundular. İlçe ve Şube Müdürleri de kurum olarak sorumlu oldukları alanlarda yürüttükleri çalışmalarla ilgili toplantıya katılanlara bilgi verdiler.                                 
Tarım ve Orman İl/İlçe Müdürlükleri tarafından 2018 yılı içerisinde yürütülen hizmet ve çalışmaların değerlendirildiği, öneriler görüşüldü.

Tarım ve Orman İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya Vali Hasan Şıldak’ın yanı sıra Vali Yardımcısı Mehmet Yıldız, Kaymakamlar, Tarım ve Orman İl Müdür V. Oktay Darcan, Şube Müdürleri ve Tarım ve Orman İlçe Müdürleri katıldı. 

Toplantının başında Müdür Darcan, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü olarak İl genelinde yürütülen çalışmalar hakkında kapsamlı sunum yaptı. 

Yapılan sunum ardından konuşma yapan Vali Hasan Şıldak; “bu toplantının tarım ve hayvancılığın yoğun olduğu İlimizde, kurumlarımız tarafından yürütülen çalışmaları değerlendirmek ve 2019 yılı hedeflerini ortaya koymak açısından verimli olacağını değerlendiriyorum. Ayrıca İlimizin en önemli sektörünün gelişimine katkı sağlamasını diliyorum. 

Amacımız burada hem il ve ilçe müdürlüklerimiz tarafından yürütülen çalışmaları mercek altına almak, ilçelerdeki yöneticilerimizin, kaymakamlarımızın da bire bir nezaret ettikleri bu çalışmalara ilin gözünde bakmalarını sağlamak. Karşılıklı olarak yaşanan sıkıntı, sorun, ihtiyaç ve taleplerin tekrar gözden geçirilmesi ve ileriye yönelik çalışma hamlelerimiz, eğilimlerimiz ne yönde ilerletmemiz gerektiği konusunda bir fikir birliği oluşturmaktır. Bu çalışmaları belli periyotlarla da tekrarlamak gerektiğini düşünüyorum” diye konuştu. 

Valimizin konuşmasının ardından kaymakamlar söz alarak ilçelerindeki tarım ve hayvancılık faaliyetleri hakkında görüşlerini, önerilerini sundular. İlçe ve Şube Müdürleri de kurum olarak sorumlu oldukları alanlarda yürüttükleri çalışmalarla ilgili toplantıya katılanlara bilgi verdiler.

                              

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.