TARİHİ HAMAMLAR NİHAYET RESTORE EDİLECEK

KÜLTÜR 01.03.2019 - 17:09, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4265+ kez okundu.
 

TARİHİ HAMAMLAR NİHAYET RESTORE EDİLECEK

Burdur İli Merkez Sinan Mahallesi Hocabali Hamamı Restorasyonu ve Çevre Düzenleme İşi” nihayet ihale edildi.
Burdur da kültür açısından önemli yer tutan tarihi hamamlar nihayet restorasyonu yapılacak. Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından ihalesi yapılan “Burdur İli Merkez Sinan Mahallesi Hocabali Hamamı Restorasyonu ve Çevre Düzenleme İşi” ile ilgili olarak ihaleyi alan yüklenici firma ile 27/09/2018 tarihinde sözleşme imzalanmış, 02/10/2018 tarihinde yer teslimi yapılmıştır.   Yapılan sözleşme gereği işin süresi iş yeri teslim tarihinden itibaren 700 gün olup, iş bitim tarihi 01/09/2020’dir.Yapılacak işin restorasyon işi olması ve niteliği gereği mevsim şartlarını göz önünde bulunduran yüklenici firmanın, çalışmalarına kısa süre içinde başlamasının planlandığı bilinmektedir.  Süreçle ilgili olarak, söz konusu işin sözleşmede belirtilen süre içerisinde tamamlatılması Valiliğimiz tarafından yakından takip edilecektir.
Burdur İli Merkez Sinan Mahallesi Hocabali Hamamı Restorasyonu ve Çevre Düzenleme İşi” nihayet ihale edildi.

Burdur da kültür açısından önemli yer tutan tarihi hamamlar nihayet restorasyonu yapılacak. Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından ihalesi yapılan “Burdur İli Merkez Sinan Mahallesi Hocabali Hamamı Restorasyonu ve Çevre Düzenleme İşi” ile ilgili olarak ihaleyi alan yüklenici firma ile 27/09/2018 tarihinde sözleşme imzalanmış, 02/10/2018 tarihinde yer teslimi yapılmıştır.  

Yapılan sözleşme gereği işin süresi iş yeri teslim tarihinden itibaren 700 gün olup, iş bitim tarihi 01/09/2020’dir.Yapılacak işin restorasyon işi olması ve niteliği gereği mevsim şartlarını göz önünde bulunduran yüklenici firmanın, çalışmalarına kısa süre içinde başlamasının planlandığı bilinmektedir. 

Süreçle ilgili olarak, söz konusu işin sözleşmede belirtilen süre içerisinde tamamlatılması Valiliğimiz tarafından yakından takip edilecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.