TEFENNİ İLÇESİ’NE ÇAĞDAŞ BELEDİYE HİZMET BİNASI

DİĞER 22.05.2020 - 16:24, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3900+ kez okundu.
 

TEFENNİ İLÇESİ’NE ÇAĞDAŞ BELEDİYE HİZMET BİNASI

Tefenni Belediyesi Hizmet Binamız radikal bir değişiklik ile İlçe Merkezi olan Köprübaşında inşa edilecektir.
Burdur’un deprem kuşağında bulunması, bölgemizdeki sismik hareketlilik ve olası bir deprem beklentisi, bakanlıklarımızı ve tüm kurumlarımızı depreme dayanıklı kamu binalarında hizmet verme noktasında bir takım çalışmalara yönlendirmiştir. Bu kapsamda Tefenni Belediyesi Hizmet Binamız da depreme dayanıksız binalar arasında değerlendirilmiştir. 2019 yerel seçimlerinde projelerimiz arasında yer alan fakat 2022 yılında başlamayı planladığımız Yeni Belediye Hizmet Binası Projemizi 2 yıl öne çekerek başlamış bulunmaktayız. Yeni Belediye Hizmet Binamız radikal bir değişiklik ile İlçe Merkezi olan Köprübaşında inşa edilecektir. Gerek Çarşı Merkezinin yayılması gerekse ticari alanın genişlemesini hedefleyerek Belediye Binamızın yeni yerine karar verdik. Tabii ki bu karar her ne kadar sizlerin oylarıyla seçilmiş bizler tarafından verilse de siz değerli halkımızın da bu konuda fikir ve önerilerini almak bizleri mutlu edecektir. 2 hafta boyunca önerilerinizi veya düşüncelerinizi bizlerle paylaşmanızı istiyor yapacak olduğumuz Yeni Hizmet Binamızın İlçemize Vatanımıza Milletimize hayırlar getirmesini Cenab-ı Hakk’tan niyaz ediyorum.  
Tefenni Belediyesi Hizmet Binamız radikal bir değişiklik ile İlçe Merkezi olan Köprübaşında inşa edilecektir.

Burdur’un deprem kuşağında bulunması, bölgemizdeki sismik hareketlilik ve olası bir deprem beklentisi, bakanlıklarımızı ve tüm kurumlarımızı depreme dayanıklı kamu binalarında hizmet verme noktasında bir takım çalışmalara yönlendirmiştir.

Bu kapsamda Tefenni Belediyesi Hizmet Binamız da depreme dayanıksız binalar arasında değerlendirilmiştir. 2019 yerel seçimlerinde projelerimiz arasında yer alan fakat 2022 yılında başlamayı planladığımız Yeni Belediye Hizmet Binası Projemizi 2 yıl öne çekerek başlamış bulunmaktayız. Yeni Belediye Hizmet Binamız radikal bir değişiklik ile İlçe Merkezi olan Köprübaşında inşa edilecektir.

Gerek Çarşı Merkezinin yayılması gerekse ticari alanın genişlemesini hedefleyerek Belediye Binamızın yeni yerine karar verdik. Tabii ki bu karar her ne kadar sizlerin oylarıyla seçilmiş bizler tarafından verilse de siz değerli halkımızın da bu konuda fikir ve önerilerini almak bizleri mutlu edecektir. 2 hafta boyunca önerilerinizi veya düşüncelerinizi bizlerle paylaşmanızı istiyor yapacak olduğumuz Yeni Hizmet Binamızın İlçemize Vatanımıza Milletimize hayırlar getirmesini Cenab-ı Hakk’tan niyaz ediyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.