TOPLUM YARARINA OLAN PROJELERDE YER ALIYORUZ

YAŞAM 06.01.2020 - 13:04, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3180+ kez okundu.
 

TOPLUM YARARINA OLAN PROJELERDE YER ALIYORUZ

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik, Bir toplumda ne kadar çok yardımlaşma ve dayanışma varsa; o kadar çok huzur, barış ve kardeşlik vardır.
 Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik, Uyuşturucu ile mücadele toplantısında yaptığı konuşmada yardımlaşmanın önemine vurgu yaptığı konuşmasında; bütün Bu duyguları kaybeden ve sadece kendini düşünen bir kişi, sosyal sorumluluktan nasibini alamamıştır. “Yanı başındaki komşusu açken, tok olarak geceleyen kişi olgun mümin değildir” hadisi şerifince Peygamberimiz yardımlaşmanın önemini ne kadar güzel ifade etmiştir. Kendi derdimizin haricinde yanımızdakilerin derdi ile dertlenmek ve yardım talebi karşısında duyguların en yücesi olan yardım etme hasleti de herkese nasip olmamaktadır. Burdur valisi Hasan ŞILDAK, geçen yıl Şubat ayında; sosyal sorumluluk anlayışı içerisinde “Uyuşturucu ve madde bağımlısı kişilerin topluma kazandırılması” noktasında önemli bir adım atarak ilimizde  ve ilimiz nezdinde tüm Türkiye’ye örnek olacak bir proje başlatmıştır.               UMUDA KAPI AÇIYORUM HAŞATA TUTUNUYORUM IŞIK OLDU Uyuşturucu ile Mücadele Projesi kapsamında tedavi sürecini tamamlayan madde bağımlılarının elinden tutarak yaşayan birey olarak topluma kazandırma gayretlerinde kurum olarak bizlerinde tuzu olsun anlayışı ile “Toplum Yararına Hizmet” Programını başarı ile tamamlayan bu şahıslar  Burdur Ticaret ve Sanayi Odası aracılığı ile işyerlerine kentimiz de bulunan sektörlerdeki sanayi kuruluşlarına yerleştirmek sureti ile topluma kazandırılması sağlanmıştır.   Bir insanın iş sahibi olması kadar güzel bir şey yoktur.  Çünkü iş sahibi kişinin geliri vardır, geliri olup ayağını yorganına göre uzatan kişi mutlu olur.  Mutlu insanların oluşturduğu topluluklarda da, huzur ve barış hakimdir.  Bizim kültürümüzde Devlet; Babadır. Başta toplumun kanayan yarasını görüp, kanayan yaraya merhem olan, Babalığını iliklerimize kadar hissettiren bu projeye hayat veren Sayın Valimize teşekkürlerimi arz ederim.  Dünya genelinde ekonomik kırılganlıkların yaşandığı bir ortamda birçok işletmenin ihtiyacı olmadığı halde Sayın Valimizin ve şahsımın ricalarını kırmayarak, proje kapsamındaki gençlerimize iş vermek sureti ile topluma kazandırma çalışmalarına katkıda bulunan Odamız üyelerine buradan teşekkürü borç bilirim. Allah kazancınıza bolluk ve bereket versin.  Burdur Ticaret ve Sanayi Odası olarak; sosyal sorumluluğu yüksek ve etkili olan bu projede yer almaktan dolayı memnuniyetimi ifade eder, saygılar sunarım  
Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik, Bir toplumda ne kadar çok yardımlaşma ve dayanışma varsa; o kadar çok huzur, barış ve kardeşlik vardır.

 Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik, Uyuşturucu ile mücadele toplantısında yaptığı konuşmada yardımlaşmanın önemine vurgu yaptığı konuşmasında; bütün Bu duyguları kaybeden ve sadece kendini düşünen bir kişi, sosyal sorumluluktan nasibini alamamıştır. “Yanı başındaki komşusu açken, tok olarak geceleyen kişi olgun mümin değildir” hadisi şerifince Peygamberimiz yardımlaşmanın önemini ne kadar güzel ifade etmiştir.

Kendi derdimizin haricinde yanımızdakilerin derdi ile dertlenmek ve yardım talebi karşısında duyguların en yücesi olan yardım etme hasleti de herkese nasip olmamaktadır. Burdur valisi Hasan ŞILDAK, geçen yıl Şubat ayında; sosyal sorumluluk anlayışı içerisinde “Uyuşturucu ve madde bağımlısı kişilerin topluma kazandırılması” noktasında önemli bir adım atarak ilimizde  ve ilimiz nezdinde tüm Türkiye’ye örnek olacak bir proje başlatmıştır. 

             UMUDA KAPI AÇIYORUM HAŞATA TUTUNUYORUM IŞIK OLDU

Uyuşturucu ile Mücadele Projesi kapsamında tedavi sürecini tamamlayan madde bağımlılarının elinden tutarak yaşayan birey olarak topluma kazandırma gayretlerinde kurum olarak bizlerinde tuzu olsun anlayışı ile “Toplum Yararına Hizmet” Programını başarı ile tamamlayan bu şahıslar  Burdur Ticaret ve Sanayi Odası aracılığı ile işyerlerine kentimiz de bulunan sektörlerdeki sanayi kuruluşlarına yerleştirmek sureti ile topluma kazandırılması sağlanmıştır.  

Bir insanın iş sahibi olması kadar güzel bir şey yoktur.  Çünkü iş sahibi kişinin geliri vardır, geliri olup ayağını yorganına göre uzatan kişi mutlu olur.  Mutlu insanların oluşturduğu topluluklarda da, huzur ve barış hakimdir. 

Bizim kültürümüzde Devlet; Babadır. Başta toplumun kanayan yarasını görüp, kanayan yaraya merhem olan, Babalığını iliklerimize kadar hissettiren bu projeye hayat veren Sayın Valimize teşekkürlerimi arz ederim. 

Dünya genelinde ekonomik kırılganlıkların yaşandığı bir ortamda birçok işletmenin ihtiyacı olmadığı halde Sayın Valimizin ve şahsımın ricalarını kırmayarak, proje kapsamındaki gençlerimize iş vermek sureti ile topluma kazandırma çalışmalarına katkıda bulunan Odamız üyelerine buradan teşekkürü borç bilirim. Allah kazancınıza bolluk ve bereket versin. 

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası olarak; sosyal sorumluluğu yüksek ve etkili olan bu projede yer almaktan dolayı memnuniyetimi ifade eder, saygılar sunarım

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.