TUĞBA TUTUĞ; "KARANTİNA SONRASI İÇİN FORM TUTUYOR

SANAT 01.05.2020 - 19:35, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3313+ kez okundu.
 

TUĞBA TUTUĞ; "KARANTİNA SONRASI İÇİN FORM TUTUYOR

Dizi film Yaralı Kuşlar” dizisinin Ayşe'si ; Tuğba Tutuğ Karantina sonrası için evinde form tutuyor.
Türkiye de önemli  seyirciye sahip olan dizi Colombiya ve Meksikada izlenme rekorları kıran Kanal D’nin sevilen günlük dizisi “Yaralı Kuşlar” dizisinin Ayşe'si ; Tuğba Tutuğ  yabancı İzleyicilerin tarafından çok sevildi.Sosyal medyadan mesaj yağmuruna tutulan başarılı oyuncu Tuğba Tutuğ tüm Dünyayı esir alan Corona virüs tehlikesi geçtikten sonra Meksika’ya gitmeye hazırlanıyor. Tuğba Tutuğ karantina günlerinde bir yandan kendisine gelen sinema projeleri değerlendirirken sürpriz bir proje ile seyirci karşısına geçmeye hazırlanırken diğer yandanda bu zorlu günlerinde her bulduğu fırsatta evinin bahçesinde Plates yaparak formunu korumaya devam ediyor.  
Dizi film Yaralı Kuşlar” dizisinin Ayşe'si ; Tuğba Tutuğ Karantina sonrası için evinde form tutuyor.

Türkiye de önemli  seyirciye sahip olan dizi Colombiya ve Meksikada izlenme rekorları kıran Kanal D’nin sevilen günlük dizisi “Yaralı Kuşlar” dizisinin Ayşe'si ; Tuğba Tutuğ  yabancı İzleyicilerin tarafından çok sevildi.Sosyal medyadan mesaj yağmuruna tutulan başarılı oyuncu Tuğba Tutuğ tüm Dünyayı esir alan Corona virüs tehlikesi geçtikten sonra Meksika’ya gitmeye hazırlanıyor.

Tuğba Tutuğ karantina günlerinde bir yandan kendisine gelen sinema projeleri değerlendirirken sürpriz bir proje ile seyirci karşısına geçmeye hazırlanırken diğer yandanda bu zorlu günlerinde her bulduğu fırsatta evinin bahçesinde Plates yaparak formunu korumaya devam ediyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.