ÜMİT ALAGÖZ, “ ÇALIŞMALARIMIZ DA BİZ KENDİ KENDİMİZİN RAKİBİYİZ”

YAŞAM 13.02.2019 - 13:06, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3925+ kez okundu.
 

ÜMİT ALAGÖZ, “ ÇALIŞMALARIMIZ DA BİZ KENDİ KENDİMİZİN RAKİBİYİZ”

Bugün Tefenni, başarılamaz denen çalışmaların, birçok büyük projenin gerçekleştiği ve hizmet kalitesinin her yıl arttığı bir şehir haline gelmiştir
Her bir dakikasında kendimizle yarıştığımız 5 yıllık bir koşuyu yüz akıyla, gönül hoşluğuyla geride bırakmak üzereyiz. Bugün Tefenni, başarılamaz denen bir çok büyük projenin gerçekleştiği ve hizmet kalitesinin her yıl arttığı bir şehir haline gelmiştir. Bu gurur verici tabloyu hep birlikte kıymetli hemşerilerimizle paylaşmanın, yaşamanın sevinci içindeyiz. Ben, Meclis üyelerimiz ve Belediye Çalışanlarımız; şımarmadan, hor görmeden, tepeden bakmadan, siyasi ve sosyal ayrım gözetmeden hizmetlerimizi ilk günkü heyecanımız ile sürdürdük. Bu 5 yıllık süre içerisinde Tefenni’mizin 50-100 yılına hitap edecek yatırım ve çalışmalarda bulunduk. 2014 - 2019 yılları için hazırladığımız 22 projeye 28 proje daha ekleyerek toplam proje sayımızı 50’ye çıkardık ve bu projelerin 44 tanesini 5 yıllık hizmet dönemimizde hayata geçirdik. Yerel hizmetlerin zamanında hızlı, ekonomik ve adil bir şekilde sunulduğu, çevreye duyarlı ve mimari estetiğe önem veren, toplumsal çıkarları gözeten plan ve projelerin yapılıp uygulandığı, doğal tarihi ve kültürel mirasın korunduğu, yaşanabilir çağdaş kent ortamının temin edildiği bir anlayışı yani ÜRETKEN BELEDİYECİLİK kavramını Tefenni’mizde gerçekleştirdik. Belediyemiz, gelecekteki hedeflerini net biçimde belirlemiş; bu uğurda altyapı-üstyapı hizmetleri, kültür-sanat etkinlikleri, sosyal sorumluluk projeleri ve sportif faaliyetler ile örnek bir belediyecilik anlayışını ortaya koymuştur. “Günü kurtaran değil, geleceğe dokunan” bir Belediye olarak, yapmış olduğumuz hizmetlerimizin de ötesinde; Tefenni’li hemşerilerimiz ile oluşturduğumuz gönül bağı, sevgi çemberi, tüm sıkıntıların, tüm sorunların çözümünde bizlere güç vermiştir. Gelir gider dengesini iyi koruyan, sorumluluk ve vicdan sahibi, Allah korkusu olan, kul hakkından sakınan bir Belediye yönetimi olarak kapılarımız ve gönüllerimiz ardına kadar sizlere açıktır. Hizmet yolunda bize verdiğiniz güç, ettiğiniz dua, gösterdiğiniz ilgi, yüreklerinizdeki sevgi için hepinize sonsuz teşekkür ederim.  
Bugün Tefenni, başarılamaz denen çalışmaların, birçok büyük projenin gerçekleştiği ve hizmet kalitesinin her yıl arttığı bir şehir haline gelmiştir

Her bir dakikasında kendimizle yarıştığımız 5 yıllık bir koşuyu yüz akıyla, gönül hoşluğuyla geride bırakmak üzereyiz. Bugün Tefenni, başarılamaz denen bir çok büyük projenin gerçekleştiği ve hizmet kalitesinin her yıl arttığı bir şehir haline gelmiştir. Bu gurur verici tabloyu hep birlikte kıymetli hemşerilerimizle paylaşmanın, yaşamanın sevinci içindeyiz.

Ben, Meclis üyelerimiz ve Belediye Çalışanlarımız; şımarmadan, hor görmeden, tepeden bakmadan, siyasi ve sosyal ayrım gözetmeden hizmetlerimizi ilk günkü heyecanımız ile sürdürdük. Bu 5 yıllık süre içerisinde Tefenni’mizin 50-100 yılına hitap edecek yatırım ve çalışmalarda bulunduk. 2014 - 2019 yılları için hazırladığımız 22 projeye 28 proje daha ekleyerek toplam proje sayımızı 50’ye çıkardık ve bu projelerin 44 tanesini 5 yıllık hizmet dönemimizde hayata geçirdik.

Yerel hizmetlerin zamanında hızlı, ekonomik ve adil bir şekilde sunulduğu, çevreye duyarlı ve mimari estetiğe önem veren, toplumsal çıkarları gözeten plan ve projelerin yapılıp uygulandığı, doğal tarihi ve kültürel mirasın korunduğu, yaşanabilir çağdaş kent ortamının temin edildiği bir anlayışı yani ÜRETKEN BELEDİYECİLİK kavramını Tefenni’mizde gerçekleştirdik. Belediyemiz, gelecekteki hedeflerini net biçimde belirlemiş; bu uğurda altyapı-üstyapı hizmetleri, kültür-sanat etkinlikleri, sosyal sorumluluk projeleri ve sportif faaliyetler ile örnek bir belediyecilik anlayışını ortaya koymuştur.

“Günü kurtaran değil, geleceğe dokunan” bir Belediye olarak, yapmış olduğumuz hizmetlerimizin de ötesinde; Tefenni’li hemşerilerimiz ile oluşturduğumuz gönül bağı, sevgi çemberi, tüm sıkıntıların, tüm sorunların çözümünde bizlere güç vermiştir. Gelir gider dengesini iyi koruyan, sorumluluk ve vicdan sahibi, Allah korkusu olan, kul hakkından sakınan bir Belediye yönetimi olarak kapılarımız ve gönüllerimiz ardına kadar sizlere açıktır.

Hizmet yolunda bize verdiğiniz güç, ettiğiniz dua, gösterdiğiniz ilgi, yüreklerinizdeki sevgi için hepinize sonsuz teşekkür ederim.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.