ÜNİVERSİTELİ ÖĞRENCİLERDEN HAFTALIK KAMPÜS GAZETESİ

KÜLTÜR 01.10.2016 - 09:48, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2382+ kez okundu.
 

ÜNİVERSİTELİ ÖĞRENCİLERDEN HAFTALIK KAMPÜS GAZETESİ

MAKÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi 4. Sınıf öğrencileri Salih Doğru ve Burak Aydın Yılmaz haftalık olarak çıkarmayı planladılar.
MAKÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi 4. Sınıf öğrencileri Salih Doğru ve Burak Aydın Yılmaz Kampüs Gazetesinin ilk sayısı ile ilgili Vali Şerif Yılmaz’ı ziyaret ettiler. Ziyarette Makü'de memur olarak görev yapan Mehmet Şentürk'te yer aldı.   Vali Yılmaz öğrencilerle gerçekleştirdiği sohbette, yapacakları bu güzel çalışma için öğrencileri tebrik ederek başarılar diledi. Gazetenin ilk sayısı için öğrencilere değerlendirmelerde bulundu.   Öğrencilerimiz bizim, ilimizin misafirleridir diyen Vali Yılmaz, burada okuyup tahsil hayatlarını bitirdikten sonra ülkemizin değişik yerlerinde yurt dışında ve dünyanın değişik bölgelerinde görev alacak arkadaşlarımız var. Bu arkadaşlarımız her zaman söylüyorum bizim turizm elçilerimiz olması gerekir. Burdur’un tanıtımında Burdur’un bilinirliğinin artırılmasında ve buraya misafir gelmesinde belki en fazla etkili olacak kişilerdir. Öğrencilerimizin dışarıda yapacak olduğu tanıtım olumlu veya olumsuz manada ilimizi etkileyecektir. Bunun bilincinde olmamız gerekir dedi.   Vali Yılmaz değerlendirmesinin son bölümünde öğrencilerimizden gençlerden isteğimiz, son 15 Temmuz olaylarını da yaşadıktan sonra şöyle geçmişe yönelik tarihi değerlendirmemiz gerekiyor, bunu düşünmemiz gerekiyor. 15 Temmuz bugün oluşan bir oluşumun sonucu değildir. Bu topraklara geldiğimiz günden bugüne kadar 1071 den bugüne gelen süreç içerisinde bizim bu topraklarda rahat ve huzur ortamında yaşamamamız için, bu topraklardan atmak için ellerinden gelen gayreti gösteren haçlı ruhu hala devam ediyor. O ruhun karşısında bizim kendi kimliğimizle kendi değerlerimizle bu bölgede yaşayacaksak buna sahip çıkmamız gerekiyor bunu öğrenmemiz gerekiyor. Bu değerlerimizi öğretip gelecek kuşaklara aktarmamız gerekiyor. Bunun içinde en önemli dönem Üniversite yıllarıdır öğrencilerimizden bugünleri iyi değerlendirmelerini istiyorum dedi.   Öğrenciler Vali Yılmaz’a kendilerini kabul ettikleri için ve çıkaracakları Kampüs Gazetesinin ilk sayısı için yaptıkları değerlendirmeden dolayı teşekkür ettikten sonra Valilikten ayrıldılar.  
MAKÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi 4. Sınıf öğrencileri Salih Doğru ve Burak Aydın Yılmaz haftalık olarak çıkarmayı planladılar.

MAKÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi 4. Sınıf öğrencileri Salih Doğru ve Burak Aydın Yılmaz Kampüs Gazetesinin ilk sayısı ile ilgili Vali Şerif Yılmaz’ı ziyaret ettiler. Ziyarette Makü'de memur olarak görev yapan Mehmet Şentürk'te yer aldı.

 

Vali Yılmaz öğrencilerle gerçekleştirdiği sohbette, yapacakları bu güzel çalışma için öğrencileri tebrik ederek başarılar diledi. Gazetenin ilk sayısı için öğrencilere değerlendirmelerde bulundu.

 

Öğrencilerimiz bizim, ilimizin misafirleridir diyen Vali Yılmaz, burada okuyup tahsil hayatlarını bitirdikten sonra ülkemizin değişik yerlerinde yurt dışında ve dünyanın değişik bölgelerinde görev alacak arkadaşlarımız var. Bu arkadaşlarımız her zaman söylüyorum bizim turizm elçilerimiz olması gerekir. Burdur’un tanıtımında Burdur’un bilinirliğinin artırılmasında ve buraya misafir gelmesinde belki en fazla etkili olacak kişilerdir. Öğrencilerimizin dışarıda yapacak olduğu tanıtım olumlu veya olumsuz manada ilimizi etkileyecektir. Bunun bilincinde olmamız gerekir dedi.

 

Vali Yılmaz değerlendirmesinin son bölümünde öğrencilerimizden gençlerden isteğimiz, son 15 Temmuz olaylarını da yaşadıktan sonra şöyle geçmişe yönelik tarihi değerlendirmemiz gerekiyor, bunu düşünmemiz gerekiyor. 15 Temmuz bugün oluşan bir oluşumun sonucu değildir. Bu topraklara geldiğimiz günden bugüne kadar 1071 den bugüne gelen süreç içerisinde bizim bu topraklarda rahat ve huzur ortamında yaşamamamız için, bu topraklardan atmak için ellerinden gelen gayreti gösteren haçlı ruhu hala devam ediyor. O ruhun karşısında bizim kendi kimliğimizle kendi değerlerimizle bu bölgede yaşayacaksak buna sahip çıkmamız gerekiyor bunu öğrenmemiz gerekiyor. Bu değerlerimizi öğretip gelecek kuşaklara aktarmamız gerekiyor. Bunun içinde en önemli dönem Üniversite yıllarıdır öğrencilerimizden bugünleri iyi değerlendirmelerini istiyorum dedi.

 

Öğrenciler Vali Yılmaz’a kendilerini kabul ettikleri için ve çıkaracakları Kampüs Gazetesinin ilk sayısı için yaptıkları değerlendirmeden dolayı teşekkür ettikten sonra Valilikten ayrıldılar.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.