ÜNLÜ MANKEN ON ÖĞRENCİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK

SANAT 20.07.2020 - 13:48, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4620+ kez okundu.
 

ÜNLÜ MANKEN ON ÖĞRENCİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK

Bir çok şampiyonlukları bulanan ünlü spor hocası Okan İşalan, pandemiden ekonomik anlamda etkilenen 10 öğrenciye bir yıl boyunca burs verme kararı aldı.
2011 yılında katıldığı Best Model Yarışması’nda ‘En İyi Yürüyen Manken’seçilen ve bir çok şampiyonlukları bulunan ünlü spor hocası Okan İşalan, pandemiden ekonomik anlamda etkilenen 10 öğrenciye bir yıl boyunca burs verme kararı aldı. Bugüne kadar yapmış olduğu başarılı çalışmalarıyla isminden  sıkça söz ettiren  ünlü spor hocası Okan İşalan, örnek bir davranış sergiledi. İşalan,’ İnsanların pandemi  sürecinde maddi ve manevi olarak  büyük zorluklar çektiğini belirterek, ‘Bizde bu durumdan etkilenen 10  öğrenciye bir yıl boyunda  burs vermeye karar verdik. Buradan tüm spor salonlarınıda bu  kampanyayı örnek alacağına inanıyorum’ dedi.  
Bir çok şampiyonlukları bulanan ünlü spor hocası Okan İşalan, pandemiden ekonomik anlamda etkilenen 10 öğrenciye bir yıl boyunca burs verme kararı aldı.

2011 yılında katıldığı Best Model Yarışması’nda ‘En İyi Yürüyen Manken’seçilen ve bir çok şampiyonlukları bulunan ünlü spor hocası Okan İşalan, pandemiden ekonomik anlamda etkilenen 10 öğrenciye bir yıl boyunca burs verme kararı aldı.

Bugüne kadar yapmış olduğu başarılı çalışmalarıyla isminden  sıkça söz ettiren  ünlü spor hocası Okan İşalan, örnek bir davranış sergiledi. İşalan,’ İnsanların pandemi  sürecinde maddi ve manevi olarak  büyük zorluklar çektiğini belirterek, ‘Bizde bu durumdan etkilenen 10  öğrenciye bir yıl boyunda  burs vermeye karar verdik. Buradan tüm spor salonlarınıda bu  kampanyayı örnek alacağına inanıyorum’ dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.