ÜRETİCİYE DESTEKLEMELER DEVAM EDİYOR

EKONOMİ 21.02.2019 - 15:00, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4569+ kez okundu.
 

ÜRETİCİYE DESTEKLEMELER DEVAM EDİYOR

AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur mazot ve gübre desteklemeleri ödemeleri ile ilgili açıklamada bulundular.
“18 MİLYON 500 BİN TL ÖDENECEK” Burdurlu üreticilerin her zaman yanında olduklarını belirten Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “Burdur’umuzda 2018 yılına ait mazot ve gübre desteklemesi için 21.700 kişiye 18 Milyon 500 Bin TL tutarındaki destekleme işlemleri Bakanlığımız tarafından tamamlandı. İlimizde TC’si 8 ile başlayanlar için 22 Şubat, TC’si 6 ve 4 ile başlayanlara 1 Mart ve 0-2 ile başlayanlara ise 8 Mart itibari ile hesaplarına destekleme ödemeleri gerçekleşecektir.” İfadelerini kullandılar.      “HER YIL DESTEKLEME TUTARI ARTMAKTA” AK Parti Hükümetleri her zaman üreticinin yanında olduğunu belirten Burdur Milletvekilleri Özçelik ve Uğur “ Ak Parti hükümetleri döneminde Burdur ilindeki çiftçilere her geçen yıl destekleme miktarı artmaktadır. Yatırım yapmak isteyen üreticilerimize de desteklemeler verilmektedir. Üreten Burdur’umuzda üreticilerimizin her zaman yanındayız.” açıklamasında bulundular
AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur mazot ve gübre desteklemeleri ödemeleri ile ilgili açıklamada bulundular.

“18 MİLYON 500 BİN TL ÖDENECEK”

Burdurlu üreticilerin her zaman yanında olduklarını belirten Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “Burdur’umuzda 2018 yılına ait mazot ve gübre desteklemesi için 21.700 kişiye 18 Milyon 500 Bin TL tutarındaki destekleme işlemleri Bakanlığımız tarafından tamamlandı. İlimizde TC’si 8 ile başlayanlar için 22 Şubat, TC’si 6 ve 4 ile başlayanlara 1 Mart ve 0-2 ile başlayanlara ise 8 Mart itibari ile hesaplarına destekleme ödemeleri gerçekleşecektir.” İfadelerini kullandılar.   

 

“HER YIL DESTEKLEME TUTARI ARTMAKTA”

AK Parti Hükümetleri her zaman üreticinin yanında olduğunu belirten Burdur Milletvekilleri Özçelik ve Uğur “ Ak Parti hükümetleri döneminde Burdur ilindeki çiftçilere her geçen yıl destekleme miktarı artmaktadır. Yatırım yapmak isteyen üreticilerimize de desteklemeler verilmektedir. Üreten Burdur’umuzda üreticilerimizin her zaman yanındayız.” açıklamasında bulundular

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.