USTA ŞAİRE SEÇİM KAZIĞI ŞİİR YAZDIRDI

SANAT 27.03.2019 - 10:43, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3472+ kez okundu.
 

USTA ŞAİRE SEÇİM KAZIĞI ŞİİR YAZDIRDI

“Varsın hayat bizi yorsun” ile “Ve insanlığımız” adlı şiir kitaplarının yazarı Bülent Albayrak, seçim öncesi yediği siyasi kazığa şiir yazdı.
Yaşam Geçmişi başarılarla dolu olan usta yazar Bülent Albayrak, seçim öncesi ilgilendiği siyasete girmek isterken mağdur edilince mısralarında mağduriyetini paylaştı. İstanbul ilinde ve Ataşehir bölgesinde yaşayan Bülent Albayrak, iyi parti meclis üyeliği için başvuruda bulundu ve şu sözlerle devam etti “Başlarda İyi parti ve CHP nin kibirli ve uzlaşmaz tutumları nedeniyle kendi adaylarımızı çıkaracağız dediler. Lakin listeler YSK verildiği gün ittifak yaptık dediler ve bu konuda biz adayların görüşünü almadılar. Bende İyi Parti'nin bu tutarsız tavrı nedeniyle istifa ederek ödeme olarak gönderdiğim 2000 TL iadesini istedim. 2 haftadır olumlu ve olumsuz dönüş olmadı” dedi. Siyasete girmek  ve hizmet etmek çabasında olan şair Bülent Albayrak, bu karşılaştığı yaklaşım sonrası usta kaleminden şu mısralar döküldü; Siyaseti marifet sandım, Meclis üyeliğine adaydım, İYİ partinin kapısını çaldım, Güzel hayallere daldım, İttifakla rüyamdan uyandım, Adaylık bedelimin arkasından bakakaldım, Genel merkeze haber saldım, Mailimle baş başa kaldım, Param iade olur sandım, Yanıldığıma için için yandım.                            BÜLENT ALBAYRAK  
“Varsın hayat bizi yorsun” ile “Ve insanlığımız” adlı şiir kitaplarının yazarı Bülent Albayrak, seçim öncesi yediği siyasi kazığa şiir yazdı.

Yaşam Geçmişi başarılarla dolu olan usta yazar Bülent Albayrak, seçim öncesi ilgilendiği siyasete girmek isterken mağdur edilince mısralarında mağduriyetini paylaştı. İstanbul ilinde ve Ataşehir bölgesinde yaşayan Bülent Albayrak, iyi parti meclis üyeliği için başvuruda bulundu ve şu sözlerle devam etti “Başlarda İyi parti ve CHP nin kibirli ve uzlaşmaz tutumları nedeniyle kendi adaylarımızı çıkaracağız dediler. Lakin listeler YSK verildiği gün ittifak yaptık dediler ve bu konuda biz adayların görüşünü almadılar. Bende İyi Parti'nin bu tutarsız tavrı nedeniyle istifa ederek ödeme olarak gönderdiğim 2000 TL iadesini istedim. 2 haftadır olumlu ve olumsuz dönüş olmadı” dedi. Siyasete girmek  ve hizmet etmek çabasında olan şair Bülent Albayrak, bu karşılaştığı yaklaşım sonrası usta kaleminden şu mısralar döküldü;

Siyaseti marifet sandım,

Meclis üyeliğine adaydım,

İYİ partinin kapısını çaldım,

Güzel hayallere daldım,

İttifakla rüyamdan uyandım,

Adaylık bedelimin arkasından bakakaldım,

Genel merkeze haber saldım,

Mailimle baş başa kaldım,

Param iade olur sandım,

Yanıldığıma için için yandım.

                           BÜLENT ALBAYRAK

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.