VALİ’DEN KAMU YATIRIMLARINA SIKI TAKİP

DİĞER 13.06.2018 - 10:45, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3795+ kez okundu.
 

VALİ’DEN KAMU YATIRIMLARINA SIKI TAKİP

Vali Hasan Şıldak başkanlığında İl Özel İdaresi Encümen Salonunda kamu yatırımları değerlendirme toplantısı yapıldı.
Hafta sonunu Aile ve Sosyal Politikalar, Gençlik ve Spor, Milli Eğitim, Sağlık ve İl Özel İdaresi’nin devam eden yatırımlarını sahada inceleyerek değerlendiren Vali Hasan Şıldak devam eden yatırımları yerinde görme fırsatı bulmuştu.  İncelemeleri sırasında kurum yöneticilerinden proje ve ihale süreçleri devam eden yatırımlar hakkında bilgeler alan Vali Hasan Şıldak, işlemlerin daha hızlı yürütülmesi ve takibi açısından 12 Haziran Salı günü, vali yardımcıları, kamu kurumlarının yöneticileri ve ihale ve proje çalışmalarını yürüten İl Özel İdaresi ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü teknik personelinin de yer aldığı geniş katılımlı bir toplantı yaptı.  Yapılan toplantıda devam eden yatırımların son durumu, işlemleri süren yatırımlar ve önümüzdeki dönem için ihtiyaçlar göz önüne alınarak talep edilmesi planlanan yatırımlar görüşüldü.  Projelendirme, ihale ve inşaat işlemlerinin daha hızlı yürütülmesi noktasında çözüm önerileri masaya yatırılarak, ilgili kurum yöneticileri ve personelin gereken hassasiyeti göstermeleri noktasında Valimiz tarafından talimat verildi.  
Vali Hasan Şıldak başkanlığında İl Özel İdaresi Encümen Salonunda kamu yatırımları değerlendirme toplantısı yapıldı.

Hafta sonunu Aile ve Sosyal Politikalar, Gençlik ve Spor, Milli Eğitim, Sağlık ve İl Özel İdaresi’nin devam eden yatırımlarını sahada inceleyerek değerlendiren Vali Hasan Şıldak devam eden yatırımları yerinde görme fırsatı bulmuştu. 

İncelemeleri sırasında kurum yöneticilerinden proje ve ihale süreçleri devam eden yatırımlar hakkında bilgeler alan Vali Hasan Şıldak, işlemlerin daha hızlı yürütülmesi ve takibi açısından 12 Haziran Salı günü, vali yardımcıları, kamu kurumlarının yöneticileri ve ihale ve proje çalışmalarını yürüten İl Özel İdaresi ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü teknik personelinin de yer aldığı geniş katılımlı bir toplantı yaptı. 

Yapılan toplantıda devam eden yatırımların son durumu, işlemleri süren yatırımlar ve önümüzdeki dönem için ihtiyaçlar göz önüne alınarak talep edilmesi planlanan yatırımlar görüşüldü. 

Projelendirme, ihale ve inşaat işlemlerinin daha hızlı yürütülmesi noktasında çözüm önerileri masaya yatırılarak, ilgili kurum yöneticileri ve personelin gereken hassasiyeti göstermeleri noktasında Valimiz tarafından talimat verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.