VALİ HASAN ŞILDAK; 18 MART ŞEHİTLER GÜNÜ MESAJI

DİĞER 16.03.2019 - 16:10, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3838+ kez okundu.
 

VALİ HASAN ŞILDAK; 18 MART ŞEHİTLER GÜNÜ MESAJI

Vali Hasan Şıldak’ın 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 104. yıl dönümü dolayısıyla yayınladığı mesaj.
Çanakkale Deniz Zaferi’nin 104. yıl dönümünde, vatanımız için gözlerini kırpmadan şehadete yürüyen aziz şehitlerimizi bir kez daha saygı ve rahmetle anıyorum.  Tarih boyunca karşılaştığı birçok zorluğun üstesinden gelmeyi başaran Türk Milleti, hiçbir zaman esaret altına girmediği gibi tarihin akışını değiştiren önemli zaferlere de imza atmıştır. Dönemin en önemli, en güçlü donanmalarına karşı yokluklar içerisinde kazanılan Çanakkale Deniz Zaferi de, tarihimizdeki en şanlı zaferlerin başında gelmektedir.  Hiç şüphe yok ki bu zaferler, bu vatan aziz şehitlerimizden bizlere kalan en büyük mirastır. Bugün bizlere düşen birlik beraberlik içerisinde bu mirasa sahip çıkmak, onların emanetini yüceltmek için var gücümüzle çalışmaktır.  Bu duygularla başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi minnet ve şükranla yad ediyorum.   
Vali Hasan Şıldak’ın 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 104. yıl dönümü dolayısıyla yayınladığı mesaj.

Çanakkale Deniz Zaferi’nin 104. yıl dönümünde, vatanımız için gözlerini kırpmadan şehadete yürüyen aziz şehitlerimizi bir kez daha saygı ve rahmetle anıyorum. 

Tarih boyunca karşılaştığı birçok zorluğun üstesinden gelmeyi başaran Türk Milleti, hiçbir zaman esaret altına girmediği gibi tarihin akışını değiştiren önemli zaferlere de imza atmıştır. Dönemin en önemli, en güçlü donanmalarına karşı yokluklar içerisinde kazanılan Çanakkale Deniz Zaferi de, tarihimizdeki en şanlı zaferlerin başında gelmektedir. 

Hiç şüphe yok ki bu zaferler, bu vatan aziz şehitlerimizden bizlere kalan en büyük mirastır. Bugün bizlere düşen birlik beraberlik içerisinde bu mirasa sahip çıkmak, onların emanetini yüceltmek için var gücümüzle çalışmaktır. 

Bu duygularla başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi minnet ve şükranla yad ediyorum. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.