VALİ HASAN ŞILDAK’IN MİLLİ BİRLİK VE DEMOKRASİ GÜNÜ MESAJI

GÜNDEM 13.07.2018 - 12:08, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4688+ kez okundu.
 

VALİ HASAN ŞILDAK’IN MİLLİ BİRLİK VE DEMOKRASİ GÜNÜ MESAJI

Aziz Milletimizin istiklal ve istikbali uğrunda yeni bir destan yazdığı, 15 Temmuz hain darbe girişiminin üzerinden iki yıl geçti.
Burdur Valisi Haşan Şıldak 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi haftası nedeniyle yayınladığı mesaj da; Ülkemizin anayasal düzenini ve demokrasimizi hedef alan FETÖ/PDY terör örgütü, 15 Temmuz gecesi ülke tarihinin en alçak darbe girişimini gerçekleştirmeye çalıştı.   Kirli emelleri için Devletine, Milletine silah doğrultacak kadar hainliğe bulaşmış, dış güçlerin maşası bu gizli yapıya en güzel cevabı, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Aziz Milletimiz vermiştir.  Cumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu iradeyle yaptığı çağrı üzerine, ellerinde bayraklarıyla meydanlara, hava limanlarına koşan Aziz Milletimiz, vatanına, bayrağına ve demokrasisine olan bağlılığını bir kez daha göstermiştir. Bu Millet vatanı uğrunda şahadete yürüyen, gazi olan 15 Temmuzun Kahramanlarını asla unutmayacaktır.  100 yıl önce tüm yokluklara rağmen yedi düvele karşı bağımsızlığı uğrunda destan yazan Milletimiz, yıllardır terörle mücadelede ortaya koyduğu kararlılık, 15 Temmuz’da gösterilen Çanakkale ve Kurutuluş Savaşı ruhu ile ülkemiz üzerinde oynanmak istenen oyunlara izin vermeyeceğini bir kez daha göstermiştir.  Çanakkale ve Kurutuluş Savaşı’nda bir milletin asıl gücünün tankı, topu, tüfeği değil, ya istiklal ya ölüm diyerek cephelere koşan imanlı ve inançlı insanları olduğunu tüm dünyaya gösteren Aziz Milletimiz, 15 Temmuz gecesi tanklara, tüfeklere, helikopter ve uçaklardan atılan mermilere göğsünü siper ederek, bir kez daha iman ve inancın silahlardan üstün olduğunu tüm dünyaya kanıtlamıştır.  Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada Devletimiz, tüm kurumları ve güvenlik güçleri ile birlikte asil Milletimizin dua ve destekleriyle, ülkemizin huzuruna ve geleceğine kast eden tüm hain yapılara ve bölücü terör örgütlerine karşı mücadelesine kararlılıkla devam edecektir.  Burdur ilinde ise başta Valiliğimiz olmak üzere bütün kamu kurum ve kuruluşlarımız, meslek odalarımız, sivil toplum kuruluşlarımız ile birlikte bütün Burdurlu vatandaşlarımızın desteğiyle 15 Temmuz ruhu en üst seviyede yaşatılmaya devam edilecek ve bu hain yapıyla mücadele sonuna kadar sürdürülecektir.  Bu duygu ve düşüncelerle; vatan uğrunda canlarını feda eden Aziz Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyor, demokrasisine, istiklaline ve istikbaline, canı pahasına sahip çıkan 15 Temmuz destanını yazan Aziz Milletimize en kalbi saygı ve sevgilerimi sunuyorum  
Aziz Milletimizin istiklal ve istikbali uğrunda yeni bir destan yazdığı, 15 Temmuz hain darbe girişiminin üzerinden iki yıl geçti.

Burdur Valisi Haşan Şıldak 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi haftası nedeniyle yayınladığı mesaj da; Ülkemizin anayasal düzenini ve demokrasimizi hedef alan FETÖ/PDY terör örgütü, 15 Temmuz gecesi ülke tarihinin en alçak darbe girişimini gerçekleştirmeye çalıştı.  

Kirli emelleri için Devletine, Milletine silah doğrultacak kadar hainliğe bulaşmış, dış güçlerin maşası bu gizli yapıya en güzel cevabı, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Aziz Milletimiz vermiştir. 

Cumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu iradeyle yaptığı çağrı üzerine, ellerinde bayraklarıyla meydanlara, hava limanlarına koşan Aziz Milletimiz, vatanına, bayrağına ve demokrasisine olan bağlılığını bir kez daha göstermiştir. Bu Millet vatanı uğrunda şahadete yürüyen, gazi olan 15 Temmuzun Kahramanlarını asla unutmayacaktır. 

100 yıl önce tüm yokluklara rağmen yedi düvele karşı bağımsızlığı uğrunda destan yazan Milletimiz, yıllardır terörle mücadelede ortaya koyduğu kararlılık, 15 Temmuz’da gösterilen Çanakkale ve Kurutuluş Savaşı ruhu ile ülkemiz üzerinde oynanmak istenen oyunlara izin vermeyeceğini bir kez daha göstermiştir. 

Çanakkale ve Kurutuluş Savaşı’nda bir milletin asıl gücünün tankı, topu, tüfeği değil, ya istiklal ya ölüm diyerek cephelere koşan imanlı ve inançlı insanları olduğunu tüm dünyaya gösteren Aziz Milletimiz, 15 Temmuz gecesi tanklara, tüfeklere, helikopter ve uçaklardan atılan mermilere göğsünü siper ederek, bir kez daha iman ve inancın silahlardan üstün olduğunu tüm dünyaya kanıtlamıştır. 

Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada Devletimiz, tüm kurumları ve güvenlik güçleri ile birlikte asil Milletimizin dua ve destekleriyle, ülkemizin huzuruna ve geleceğine kast eden tüm hain yapılara ve bölücü terör örgütlerine karşı mücadelesine kararlılıkla devam edecektir. 

Burdur ilinde ise başta Valiliğimiz olmak üzere bütün kamu kurum ve kuruluşlarımız, meslek odalarımız, sivil toplum kuruluşlarımız ile birlikte bütün Burdurlu vatandaşlarımızın desteğiyle 15 Temmuz ruhu en üst seviyede yaşatılmaya devam edilecek ve bu hain yapıyla mücadele sonuna kadar sürdürülecektir. 

Bu duygu ve düşüncelerle; vatan uğrunda canlarını feda eden Aziz Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyor, demokrasisine, istiklaline ve istikbaline, canı pahasına sahip çıkan 15 Temmuz destanını yazan Aziz Milletimize en kalbi saygı ve sevgilerimi sunuyorum

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.