VALİ HASAN ŞILDAK KOZLUCA KÖYÜNÜ ZİYARET ETTİ.

YAŞAM 02.07.2019 - 16:46, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4371+ kez okundu.
 

VALİ HASAN ŞILDAK KOZLUCA KÖYÜNÜ ZİYARET ETTİ.

Muhtarlarımız ve köylerde yaşayan vatandaşlarımızın taleplerini yerinde dinlemeye devam eden Vali Şıldak, Kozluca Köyünü ziyaret etti.
Daha önce belde olarak hizmet veren Kozluca Köyü Muhtarlığı ziyaret etti Vali Haşan Şıldak daha , sonrasında köy kahvesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Muhtardan köyle ilgili bilgi aldıktan sonra köy merkezinde vatandaşlarla buluşan Vali Şıldak, amacımız daha önce belde olarak hizmet aldığı zaman ki yaşamı Kozluca köyümüze vermek istiyoruz. Köylerimizin elindeki imkanlar nispetinde yapılması gereken öncelikli çalışmalar ve ihtiyaçlar varsa bunu tespit etmek, vatandaşlarımızın taleplerini doğrudan dinlemek olduğunu ifade etti.  Köy kahvesindeki sohbette köy halkı tarafından dile getirilen talepleri ilgili kurumların yetkilerine not ettiren Vali Hasan Şıldak, yapılacak çalışmaları kısa, orta, ve uzun vade olarak tasnif ettireceklerini dile getirdikten sonra uygulamaya yönelik bazı hususlarda vatandaşları bilgilendirdi. Bugüne kadar Kozluca’da yapılan ve şuan devam eden çalışmalarla ilgili değerlendirme fırsatı bulduklarını belirten Vali Hasan Şıldak önümüzdeki süreç içerisinde de yeni taleplerle ilgili öncelik durumuna göre bir planlama yapılacağını ifade etti
Muhtarlarımız ve köylerde yaşayan vatandaşlarımızın taleplerini yerinde dinlemeye devam eden Vali Şıldak, Kozluca Köyünü ziyaret etti.

Daha önce belde olarak hizmet veren Kozluca Köyü Muhtarlığı ziyaret etti Vali Haşan Şıldak daha , sonrasında köy kahvesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Muhtardan köyle ilgili bilgi aldıktan sonra köy merkezinde vatandaşlarla buluşan Vali Şıldak, amacımız daha önce belde olarak hizmet aldığı zaman ki yaşamı Kozluca köyümüze vermek istiyoruz. Köylerimizin elindeki imkanlar nispetinde yapılması gereken öncelikli çalışmalar ve ihtiyaçlar varsa bunu tespit etmek, vatandaşlarımızın taleplerini doğrudan dinlemek olduğunu ifade etti. 

Köy kahvesindeki sohbette köy halkı tarafından dile getirilen talepleri ilgili kurumların yetkilerine not ettiren Vali Hasan Şıldak, yapılacak çalışmaları kısa, orta, ve uzun vade olarak tasnif ettireceklerini dile getirdikten sonra uygulamaya yönelik bazı hususlarda vatandaşları bilgilendirdi. Bugüne kadar Kozluca’da yapılan ve şuan devam eden çalışmalarla ilgili değerlendirme fırsatı bulduklarını belirten Vali Hasan Şıldak önümüzdeki süreç içerisinde de yeni taleplerle ilgili öncelik durumuna göre bir planlama yapılacağını ifade etti

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.