VALİ HASAN ŞILDAK “ VATANDAŞ İLE DOĞRUDAN KONUŞACAK

DİĞER 13.11.2018 - 11:29, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2402+ kez okundu.
 

VALİ HASAN ŞILDAK “ VATANDAŞ İLE DOĞRUDAN KONUŞACAK

Toplumun şikâyet ve önerilerini doğrudan dinlemek amacıyla Vali Hasan Şıldak başkanlığında “Vatandaşla Buluşma Toplantıları” düzenlenecektir
Burdur valisi Hasan Şıldak, günlük yoğun mesaisi nedeniyle vatandaş ile doğrudan buluşma ve konuşma imkanı bulunmadığı durumları aşmak ve Toplumun tüm kesimlerine daha geniş bir şekilde ulaşmak, vatandaşlarımızın talep ve isteklerini, şikâyet ve önerilerini doğrudan dinlemek amacıyla “Vatandaşla Buluşma Toplantıları” tertip edilecektir.  İlki 20 Kasım 2018 Salı günü 10:00 – 12:00 saatleri arasında Valilik Toplantı Salonunda yapılacak “Vatandaşla Buluşma Toplantısında” vatandaşlarımızı tek tek dinleyecek olan Valimiz, talep ve isteklerine bizzat çözümler üretmeye çalışacaktır.  Gerçekleşecek “Vatandaşla Buluşma Toplantıları” ile kamu hizmetlerinin yerine getirilmesinde vatandaş memnuniyetini esas alan, sonuç ve vatandaş odaklı bir anlayışla, Devlet ve Millet kaynaşmasını en üst seviyede sağlamak amaçlanmaktadır.  Vatandaşlarımızı talep ve isteklerini, şikayet ve önerilerini bizzat dile getirebilmeleri amacıyla her hafta Salı günü aynı saatler arasında Valiliğimize bekliyoruz.  
Toplumun şikâyet ve önerilerini doğrudan dinlemek amacıyla Vali Hasan Şıldak başkanlığında “Vatandaşla Buluşma Toplantıları” düzenlenecektir

Burdur valisi Hasan Şıldak, günlük yoğun mesaisi nedeniyle vatandaş ile doğrudan buluşma ve konuşma imkanı bulunmadığı durumları aşmak ve Toplumun tüm kesimlerine daha geniş bir şekilde ulaşmak, vatandaşlarımızın talep ve isteklerini, şikâyet ve önerilerini doğrudan dinlemek amacıyla “Vatandaşla Buluşma Toplantıları” tertip edilecektir. 

İlki 20 Kasım 2018 Salı günü 10:00 – 12:00 saatleri arasında Valilik Toplantı Salonunda yapılacak “Vatandaşla Buluşma Toplantısında” vatandaşlarımızı tek tek dinleyecek olan Valimiz, talep ve isteklerine bizzat çözümler üretmeye çalışacaktır. 

Gerçekleşecek “Vatandaşla Buluşma Toplantıları” ile kamu hizmetlerinin yerine getirilmesinde vatandaş memnuniyetini esas alan, sonuç ve vatandaş odaklı bir anlayışla, Devlet ve Millet kaynaşmasını en üst seviyede sağlamak amaçlanmaktadır. 

Vatandaşlarımızı talep ve isteklerini, şikayet ve önerilerini bizzat dile getirebilmeleri amacıyla her hafta Salı günü aynı saatler arasında Valiliğimize bekliyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.