VALİ YILMAZ ORMAN KESİM SEZONUNU AÇTI

DİĞER 24.09.2016 - 11:05, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4358+ kez okundu.
 

VALİ YILMAZ ORMAN KESİM SEZONUNU AÇTI

Vali Yılmaz, Çobanpınar Köyü programı sonrası Karacören Barajında incelemelerde bulundu
Vali Yılmaz Çobanpınar Köyü Muhtarlığı ve Tarımsal Kalkınma Kooperatifinin orman kesim sezonu dolayısıyla düzenledikleri açılış ve işe başlama yemeğine katıldı. Programın ardından Karacarön Barajını gezerek ilgililerden bilgi aldı.  Vali Yılmaz, düzenlenen orman kesimi sezon açılışı programında Orman Bölge Müdürü İsmail Tüfekçi, Bucak Orman İşletme Müdürü, Köy Muhtarı, Kooperatif Başkanı ve vatandaşlar tarafından karşılandı. Vali Yılmaz programda kazasız belasız bir sezon dileyerek, vatandaşlara helalinden bereketli kazançlar kolaylıklar diledi.  Vali Yılmaz sezon açılışı sonrası, Karacarön Barajını tekneyle gezerek incelemelerde bulundu. Eşsiz sıla ormalnları manzarısıyla Karacören Barajını gezen Vali Yılmaz ilgililerden bilgi aldı. Vali Yılmaz gezi sonrası Karacören Gölbaşı Tesislerinde işletme sahibi ve beraberindeki protokolle çekildiği hatıra fotoğrafı sonrası buradan ayrıldı.  Programa Vali Yılmaz ile birlikte, Bucak Kaymakamı İsmail Bayata, Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, Genel Sekreter Servet Olpak, Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürü Adnan Yılmaztürk, Orman Bölge Müdürü İsmail Tüfekçi, Kocaaliler Belediye Başkanı İsmail Durmaz, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başaknı Hasan Yalçın Mecikoğlu katıldı.  
Vali Yılmaz, Çobanpınar Köyü programı sonrası Karacören Barajında incelemelerde bulundu

Vali Yılmaz Çobanpınar Köyü Muhtarlığı ve Tarımsal Kalkınma Kooperatifinin orman kesim sezonu dolayısıyla düzenledikleri açılış ve işe başlama yemeğine katıldı. Programın ardından Karacarön Barajını gezerek ilgililerden bilgi aldı. 

Vali Yılmaz, düzenlenen orman kesimi sezon açılışı programında Orman Bölge Müdürü İsmail Tüfekçi, Bucak Orman İşletme Müdürü, Köy Muhtarı, Kooperatif Başkanı ve vatandaşlar tarafından karşılandı. Vali Yılmaz programda kazasız belasız bir sezon dileyerek, vatandaşlara helalinden bereketli kazançlar kolaylıklar diledi. 

Vali Yılmaz sezon açılışı sonrası, Karacarön Barajını tekneyle gezerek incelemelerde bulundu. Eşsiz sıla ormalnları manzarısıyla Karacören Barajını gezen Vali Yılmaz ilgililerden bilgi aldı. Vali Yılmaz gezi sonrası Karacören Gölbaşı Tesislerinde işletme sahibi ve beraberindeki protokolle çekildiği hatıra fotoğrafı sonrası buradan ayrıldı. 

Programa Vali Yılmaz ile birlikte, Bucak Kaymakamı İsmail Bayata, Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, Genel Sekreter Servet Olpak, Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürü Adnan Yılmaztürk, Orman Bölge Müdürü İsmail Tüfekçi, Kocaaliler Belediye Başkanı İsmail Durmaz, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başaknı Hasan Yalçın Mecikoğlu katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.