VAROL AİLESİNİN BÜYÜĞÜ MEHMET VAROL 52’Sİ DUALARLA YAD EDİLDİ

YAŞAM 23.02.2019 - 12:26, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3422+ kez okundu.
 

VAROL AİLESİNİN BÜYÜĞÜ MEHMET VAROL 52’Sİ DUALARLA YAD EDİLDİ

Varollar Ailesinin büyüğü Mehmet Varol ölümünün elli ikinci Gününde Taşkapı Köyünde davetlilere verilen yemekte dualarla anıldı.
İşadamı ve Varollar Şirketler Gurubunun Yönetim Kurulu Başkanı Baki Varol ve kardeşleri, 52 gün önce aramızdan ayrılan babaları Mehmet Varol için memleketleri Taşkapı Köyünde yemekli Mevlit merasimi düzenlediler. Taşkapı köy konağında gerçekleştirilen etkinliğe Burdur, Isparta ve Antalya başta olmak üzere bölgenin birçok yerinden dostları, olan sevenleri, bürokratlar, Belediye Başkanları, İşadamları; Oda, borsa, cemiyet, sendika, dernek başkanları Yönetim Kuruyu Üyeleri ve temsilcileri ile akrabaları katıldılar.     Baki Varol ve kardeşleri ile yakınları misafirleri yemek çadırı önünde karşıladı . Sabah 11.den itibaren Taşkapı köyünde bir araya geldiler. Misafir ziyaretçilerine yemekler ikram edildi, Hocalar mevlit ve ilahiler okudular, dualar ettiler ve 52 gün önce vefat ederek aramızdan ayrılan Mehmet Varol dualarla yad edilerek anılmış oldu.  
Varollar Ailesinin büyüğü Mehmet Varol ölümünün elli ikinci Gününde Taşkapı Köyünde davetlilere verilen yemekte dualarla anıldı.

İşadamı ve Varollar Şirketler Gurubunun Yönetim Kurulu Başkanı Baki Varol ve kardeşleri, 52 gün önce aramızdan ayrılan babaları Mehmet Varol için memleketleri Taşkapı Köyünde yemekli Mevlit merasimi düzenlediler.

Taşkapı köy konağında gerçekleştirilen etkinliğe Burdur, Isparta ve Antalya başta olmak üzere bölgenin birçok yerinden dostları, olan sevenleri, bürokratlar, Belediye Başkanları, İşadamları; Oda, borsa, cemiyet, sendika, dernek başkanları Yönetim Kuruyu Üyeleri ve temsilcileri ile akrabaları katıldılar.

    Baki Varol ve kardeşleri ile yakınları misafirleri yemek çadırı önünde karşıladı . Sabah 11.den itibaren Taşkapı köyünde bir araya geldiler. Misafir ziyaretçilerine yemekler ikram edildi, Hocalar mevlit ve ilahiler okudular, dualar ettiler ve 52 gün önce vefat ederek aramızdan ayrılan Mehmet Varol dualarla yad edilerek anılmış oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.