YILIN SON BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

GÜNDEM 03.12.2020 - 14:55, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2536+ kez okundu.
 

YILIN SON BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

Burdur Belediyesi Aralık ayı Olağan Meclis Toplantısı Burdur Belediyesi Başkanvekili Ali Say başkanlığında gerçekleştirildi.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanvekili Ali Say “Aralık ayı belediye meclisi gündemi maddelerini görüşmek için bir araya geldik. 2020 yılının son ayındayız. İnşallah 2021, 2020 yılının kötü günlerini, kötü hatıralarını silecek bir yıl olarak ülkemize, dünyamıza gelir. 6 madde ve bir imar komisyonu kararından oluşan 7 maddelik meclis gündemimiz var. Gündem maddelerimize görüşerek karara bağlayacağız. Aldığımız kararlar ilimize hayırlı olsun” dedi. Toplantıda gündemin 3’üncü maddesi olan, Belediye mülkiyetinde bulunan 314 adet taşınmaz için encümene 10 yıla kadar kiraya verebilmesine yönelik yetki görüşülerek oy çokluğuyla kabul edildi. Gündemin 7’nci maddesinde yer alan, İl Özel İdaresi’nce boşaltılan alan için Belediye Meclisi’nce imar komisyonuna havale edilen imar değişikliği talebi ise salt oy çoğunluğunun sağlanamaması nedeniyle Ocak ayı Meclis toplantısında tekrar görüşülecek.  
Burdur Belediyesi Aralık ayı Olağan Meclis Toplantısı Burdur Belediyesi Başkanvekili Ali Say başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanvekili Ali Say “Aralık ayı belediye meclisi gündemi maddelerini görüşmek için bir araya geldik. 2020 yılının son ayındayız. İnşallah 2021, 2020 yılının kötü günlerini, kötü hatıralarını silecek bir yıl olarak ülkemize, dünyamıza gelir. 6 madde ve bir imar komisyonu kararından oluşan 7 maddelik meclis gündemimiz var. Gündem maddelerimize görüşerek karara bağlayacağız. Aldığımız kararlar ilimize hayırlı olsun” dedi.

Toplantıda gündemin 3’üncü maddesi olan, Belediye mülkiyetinde bulunan 314 adet taşınmaz için encümene 10 yıla kadar kiraya verebilmesine yönelik yetki görüşülerek oy çokluğuyla kabul edildi. Gündemin 7’nci maddesinde yer alan, İl Özel İdaresi’nce boşaltılan alan için Belediye Meclisi’nce imar komisyonuna havale edilen imar değişikliği talebi ise salt oy çoğunluğunun sağlanamaması nedeniyle Ocak ayı Meclis toplantısında tekrar görüşülecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.