YAĞMUR SUYU DRANAJ ÇALIŞMALARI DĞEVAM EDİYOR

DİĞER 23.06.2016 - 13:18, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3485+ kez okundu.
 

YAĞMUR SUYU DRANAJ ÇALIŞMALARI DĞEVAM EDİYOR

Burdur Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen yağmur suyu drenaj hattı çalışmaları devam ediyor.
Burdur Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler 2015 yılında hummalı bir çalışma yaparak 7.500 metre yağmur suyu drenaj hattı çalışması yapmıştı. Ekipler Şirinevler, Bozkurt, Burç, Bahçelievler, Zafer, Bağlar, Konak, Aydınlıkevler, Yeni ve Atatürk Mahallelerinde drenaj çalışmalarını tamamlayarak su birikintilerini büyük ölçüde ortadan kaldırmıştı. Alt yapıya önem veren Burdur Belediyesi bu yıl da yağmur suyu drenaj hattı çalışmalarına başladı. Aydınlıkevler, Bahçelievler ve Armağan İlci Mahalleleri’nde devam eden çalışmalarda 1200 çapında beton büz ve 800-600-500-400 çaplarında korige borular döşeniyor. Önümüzdeki süreçte Konak, Yeni, Mehmet Akif Ersoy ve Cemil Mahallelerinde çalışmalarımız devam edecek. Alt yapıya büyük önem veren Burdur Belediye Başkanı Ecz. Ali Orkun Ercengiz, “Yoğun yağışlarla yaşanan sorunları gidermek için başlattığımız çalışmalara bu yıl da devam ediyoruz. Burdur Belediyesi olarak kendi ekibimizle birlikte yağmur drenaj hattını yapıyoruz. Burdur’un drenaj sorununu büyük ölçüde tamamladık. Eksik olan bölgelerimizi de tamamlayarak su birikintilerinin önüne geçeceğiz. Söz verdiğimiz gibi yaşanabilir bir Burdur için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.  
Burdur Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen yağmur suyu drenaj hattı çalışmaları devam ediyor.

Burdur Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler 2015 yılında hummalı bir çalışma yaparak 7.500 metre yağmur suyu drenaj hattı çalışması yapmıştı. Ekipler Şirinevler, Bozkurt, Burç, Bahçelievler, Zafer, Bağlar, Konak, Aydınlıkevler, Yeni ve Atatürk Mahallelerinde drenaj çalışmalarını tamamlayarak su birikintilerini büyük ölçüde ortadan kaldırmıştı.

Alt yapıya önem veren Burdur Belediyesi bu yıl da yağmur suyu drenaj hattı çalışmalarına başladı. Aydınlıkevler, Bahçelievler ve Armağan İlci Mahalleleri’nde devam eden çalışmalarda 1200 çapında beton büz ve 800-600-500-400 çaplarında korige borular döşeniyor. Önümüzdeki süreçte Konak, Yeni, Mehmet Akif Ersoy ve Cemil Mahallelerinde çalışmalarımız devam edecek.

Alt yapıya büyük önem veren Burdur Belediye Başkanı Ecz. Ali Orkun Ercengiz, “Yoğun yağışlarla yaşanan sorunları gidermek için başlattığımız çalışmalara bu yıl da devam ediyoruz. Burdur Belediyesi olarak kendi ekibimizle birlikte yağmur drenaj hattını yapıyoruz. Burdur’un drenaj sorununu büyük ölçüde tamamladık. Eksik olan bölgelerimizi de tamamlayarak su birikintilerinin önüne geçeceğiz. Söz verdiğimiz gibi yaşanabilir bir Burdur için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.