YAŞLI VE ENGELLİ VATANDAŞA YERİNDE MOBİL ARAÇ HİZMETİ

YAŞAM 30.04.2019 - 16:12, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3889+ kez okundu.
 

YAŞLI VE ENGELLİ VATANDAŞA YERİNDE MOBİL ARAÇ HİZMETİ

İçişleri Bakanlığımız tarafından başlatılan Açık Kapı uygulaması, Milletin Kapısı sloganı ile 81 İl Valiliği ve üç büyükşehrin ilçe kaymakamlıklarında hizmet vermeye devam ediyor.
Bu kapsamda Burdur Valiliği 1’inci katında 2018 yılı Mayıs ayı itibariyle hizmet vermeye başlayan Açık Kapı biriminin daha geniş kesimlere ulaşması amacıyla, Valiliğimiz tarafından “AÇIK KAPI MOBİL ARACI” hizmeti başlatılmıştır. Vali Hasan Şıldak’ın talimatları ile başlatılan “AÇIK KAPI MOBİL ARACI” ile engel durumu, ileri derecede yaşlılık ve hastalık durumları nedeniyle kamu hizmetlerinden faydalanamayan vatandaşlarımızın talep ve isteklerinin evlerinde alınması amaçlanıyor. “AÇIK KAPI MOBİL ARACI” hizmeti ile ilgili değerlendirmede bulunan Vali Hasan Şıldak; yaşlı ve engelli vatandaşlarımıza evlerinde hizmet vermek amaçlı başlattığımız bu uygulama ile, vatandaş odaklı bir yaklaşımla, taleplere hızlı ve doğru çözümler üretmek, sunulan hizmetlerde vatandaş memnuniyetini artırmak, Devlet vatandaş arasındaki karşılıklı iletişim ve güven duygusunu pekiştirmenin amaçlandığını belirtti.  İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun talimatları ile başlatılan Açık Kapı uygulamasının İlimizde en iyi, en işlevsel şekilde uygulanması noktasında büyük hassasiyet gösterdiklerini ifade eden Vali Şıldak, bu doğrultuda her Salı günü yapılan Vatandaşla Buluşma Toplantıları’nın Açık Kapı Uygulamasına kaydedilerek, talep ve isteklerle ilgili yönlendirme ve sonuçların takibinin Açık Kapı birimi tarafından yapılması suretiyle pratik ve sonuç alıcı neticeler aldıklarını ifade etti.  Açık Kapı Mobil Aracı hizmeti ile de Milletin Kapısı sloganıyla başlatılan bu güzel uygulamayı, dezavantajlı gruplar olarak nitelendirdiğimiz vatandaşlarımızın ayağına götürerek evlerinde hizmet vererek, daha geniş kesimlere ulaşmayı, yerinde hızlı çözümler üretmeyi hedeflediklerini belirtti.  
İçişleri Bakanlığımız tarafından başlatılan Açık Kapı uygulaması, Milletin Kapısı sloganı ile 81 İl Valiliği ve üç büyükşehrin ilçe kaymakamlıklarında hizmet vermeye devam ediyor.

Bu kapsamda Burdur Valiliği 1’inci katında 2018 yılı Mayıs ayı itibariyle hizmet vermeye başlayan Açık Kapı biriminin daha geniş kesimlere ulaşması amacıyla, Valiliğimiz tarafından “AÇIK KAPI MOBİL ARACI” hizmeti başlatılmıştır.

Vali Hasan Şıldak’ın talimatları ile başlatılan “AÇIK KAPI MOBİL ARACI” ile engel durumu, ileri derecede yaşlılık ve hastalık durumları nedeniyle kamu hizmetlerinden faydalanamayan vatandaşlarımızın talep ve isteklerinin evlerinde alınması amaçlanıyor.

“AÇIK KAPI MOBİL ARACI” hizmeti ile ilgili değerlendirmede bulunan Vali Hasan Şıldak; yaşlı ve engelli vatandaşlarımıza evlerinde hizmet vermek amaçlı başlattığımız bu uygulama ile, vatandaş odaklı bir yaklaşımla, taleplere hızlı ve doğru çözümler üretmek, sunulan hizmetlerde vatandaş memnuniyetini artırmak, Devlet vatandaş arasındaki karşılıklı iletişim ve güven duygusunu pekiştirmenin amaçlandığını belirtti. 

İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun talimatları ile başlatılan Açık Kapı uygulamasının İlimizde en iyi, en işlevsel şekilde uygulanması noktasında büyük hassasiyet gösterdiklerini ifade eden Vali Şıldak, bu doğrultuda her Salı günü yapılan Vatandaşla Buluşma Toplantıları’nın Açık Kapı Uygulamasına kaydedilerek, talep ve isteklerle ilgili yönlendirme ve sonuçların takibinin Açık Kapı birimi tarafından yapılması suretiyle pratik ve sonuç alıcı neticeler aldıklarını ifade etti. 

Açık Kapı Mobil Aracı hizmeti ile de Milletin Kapısı sloganıyla başlatılan bu güzel uygulamayı, dezavantajlı gruplar olarak nitelendirdiğimiz vatandaşlarımızın ayağına götürerek evlerinde hizmet vererek, daha geniş kesimlere ulaşmayı, yerinde hızlı çözümler üretmeyi hedeflediklerini belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.