YENİ HASTANE YERİNİ BAKANLIK ONAYLADI

SAĞLIK 10.01.2018 - 09:38, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3582+ kez okundu.
 

YENİ HASTANE YERİNİ BAKANLIK ONAYLADI

Burdur da yapılacak yeni hastane binası yeri için, Sağlık Bakanlığı tarafından resen onaylanmıştır.
Burdur Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada; Burdur Belediye Meclisi tarafından imar değişikliği onaylanmayan Yeni Burdur Devlet Hastanesi yeri ile ilgili Valiliğimizin 06/11/2017 tarih ve 3942 sayılı yazısı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığımıza iletilen Burdur Merkez Bahçelievler Mahallesinde Sağlık Bakanlığına tahsis edilen 702 ada 309 ve 310 parsel nolu taşınmazlarda “Sağlık Tesis Alanı” amaçlı hazırlanan 1/5.000 ölçekli Nazım ve 1/1.000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği teklifinin, Bakanlık Makamınca re’sen onaylandığı 09/01/2018 tarih ve 5954 sayılı yazı ile Valiliğimize iletilmiştir. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen dönemin Milli Savunma Bakanı Sayın Fikri Işık ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Mehmet Özhaseki başta olmak üzere Bakanlıklarımızın bürokratlarına ilimiz Milletvekilleri Reşat Petek ve Bayram Özçelik’e teşekkür ediyorum. Burdurumuzun acil ihtiyaç duyduğu yeni devlet hastanesi yapımıyla ilgili süreç hızla devam etmektedir. Bundan sonraki süreçte devam etmekte olan proje çalışmaları en kısa sürede tamamlanarak ihale sürecine geçilecek olup Burdur’umuza yakışan devlet hastanesi hemşehrilerimizin hizmetine kazandırılacaktır.  
Burdur da yapılacak yeni hastane binası yeri için, Sağlık Bakanlığı tarafından resen onaylanmıştır.

Burdur Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada; Burdur Belediye Meclisi tarafından imar değişikliği onaylanmayan Yeni Burdur Devlet Hastanesi yeri ile ilgili Valiliğimizin 06/11/2017 tarih ve 3942 sayılı yazısı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığımıza iletilen Burdur Merkez Bahçelievler Mahallesinde Sağlık Bakanlığına tahsis edilen 702 ada 309 ve 310 parsel nolu taşınmazlarda “Sağlık Tesis Alanı” amaçlı hazırlanan 1/5.000 ölçekli Nazım ve 1/1.000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği teklifinin, Bakanlık Makamınca re’sen onaylandığı 09/01/2018 tarih ve 5954 sayılı yazı ile Valiliğimize iletilmiştir.

Bu süreçte desteklerini esirgemeyen dönemin Milli Savunma Bakanı Sayın Fikri Işık ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Mehmet Özhaseki başta olmak üzere Bakanlıklarımızın bürokratlarına ilimiz Milletvekilleri Reşat Petek ve Bayram Özçelik’e teşekkür ediyorum.

Burdurumuzun acil ihtiyaç duyduğu yeni devlet hastanesi yapımıyla ilgili süreç hızla devam etmektedir. Bundan sonraki süreçte devam etmekte olan proje çalışmaları en kısa sürede tamamlanarak ihale sürecine geçilecek olup Burdur’umuza yakışan devlet hastanesi hemşehrilerimizin hizmetine kazandırılacaktır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.