YEŞİLOVA BELEDİYE BAŞKANI EVİNİN ÖNÜNDE KURŞUNLANDI

GÜNDEM 20.04.2020 - 10:46, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4476+ kez okundu.
 

YEŞİLOVA BELEDİYE BAŞKANI EVİNİN ÖNÜNDE KURŞUNLANDI

Burdur Yeşilova ilçe belediye başkanı mümtaz Şenel ve eşi kimliği belirsiz şahıslar tarafından kurşun yağmuruna tutularak ağır şekilde yaralandı.
Burdur Yeşilova ilçesi belediye Başkanı Mümtaz Şenel ve eşi Fatma şenel gece saat 4.30 da ikametinin kapı zilinin çalınması üzerine başkan Mümtaz Şenelin kapıyı açması ile birlikte saldırgan tarafından bu esnada ateşlenen silah ile üzerine 5 el ateş edilerek vurulmuş eşinin kurşunlara hedef olması üzerine korumak amacı ile eşinin önüne geçmesi üzerine saldırgan tabanca ile iki kurşun da eşi Fatma Şenel’in üzerine ateş etmek sureti ile bacaklarından yaraladıktan sonra olay yerinden uzaklaşmıştır. Burdur devlet hastanesine kaldırılan Başkan Mümtaz Şenel ve eşi Fatma Şenel ambulansla Burdur devlet hastanesine kaldırılarak ameliyata alınmış eşi Fatma Şenel’in ayakta tedavisi yapılmıştır. Silah, seslerinin geldiğini duyan komşuları olay yerinden araç ile kaçan şahıs veya şahısların araç ile silahlı şahısların kaçtığı yönünde bilgi aktarmaktadırlar
Burdur Yeşilova ilçe belediye başkanı mümtaz Şenel ve eşi kimliği belirsiz şahıslar tarafından kurşun yağmuruna tutularak ağır şekilde yaralandı.

Burdur Yeşilova ilçesi belediye Başkanı Mümtaz Şenel ve eşi Fatma şenel gece saat 4.30 da ikametinin kapı zilinin çalınması üzerine başkan Mümtaz Şenelin kapıyı açması ile birlikte saldırgan tarafından bu esnada ateşlenen silah ile üzerine 5 el ateş edilerek vurulmuş eşinin kurşunlara hedef olması üzerine korumak amacı ile eşinin önüne geçmesi üzerine saldırgan tabanca ile iki kurşun da eşi Fatma Şenel’in üzerine ateş etmek sureti ile bacaklarından yaraladıktan sonra olay yerinden uzaklaşmıştır.

Burdur devlet hastanesine kaldırılan Başkan Mümtaz Şenel ve eşi Fatma Şenel ambulansla Burdur devlet hastanesine kaldırılarak ameliyata alınmış eşi Fatma Şenel’in ayakta tedavisi yapılmıştır. Silah, seslerinin geldiğini duyan komşuları olay yerinden araç ile kaçan şahıs veya şahısların araç ile silahlı şahısların kaçtığı yönünde bilgi aktarmaktadırlar

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.