ZABITA KAYIP ÇANTAYI SAHİBİNE TESLİM ETTİ

DİĞER 24.07.2018 - 15:41, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4376+ kez okundu.
 

ZABITA KAYIP ÇANTAYI SAHİBİNE TESLİM ETTİ

Burdur Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Mustafa İyi tarafından kaybedilen çantayı sahibine teslim etti.
Burdur Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nde görevli personeller, sorumluluk alanında kaybedilen, düşürülen veya unutulan çanta ve cüzdanları kısa zamanda sahiplerine ulaştırarak, örnek davranışlara imza atmaya devam ediyor. Zabıta Müdürlüğü çalışanları son olarak Burdur Belediyesi Halk Pazarında kaybedilen çantayı sahibine ulaştırılmasına aracılık etti. Burdur Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Çantasını kaybeden Mustafa İyi’ye ulaşarak tutanakla teslim etti. Kaybettiği çantanın bulunduğunu öğrenip, Zabıta Müdürlüğü'nden teslim almaya geldiğinde büyük sevinç yaşayan Mustafa İyi, "Çantanın kısa zamanda bulunup, tarafıma teslim edilmesinden dolayı katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. Pazarda alışveriş yaparken, çantayı büyük ihtimalle dalgınlıkla düşürdüm. Çantamın olmadığını fark ettiğimde çok üzülmüş ve bulunmasından umudumu kesmiştim. Zabıta Müdürlüğünde görev yapan zabıta memurlarının bana ulaşarak cüzdanımın bulduklarını söylemeleri tarifi imkânsız bir mutluluk yaşattı. Bir gün içinde ben ve ailem önce üzüldük, sonra sevindik. Yüzümüzü güldüren Burdur Belediyesi Zabıta Müdürlüğü çalışanlarına yürekten teşekkür ediyorum" dedi.  
Burdur Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Mustafa İyi tarafından kaybedilen çantayı sahibine teslim etti.

Burdur Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nde görevli personeller, sorumluluk alanında kaybedilen, düşürülen veya unutulan çanta ve cüzdanları kısa zamanda sahiplerine ulaştırarak, örnek davranışlara imza atmaya devam ediyor. Zabıta Müdürlüğü çalışanları son olarak Burdur Belediyesi Halk Pazarında kaybedilen çantayı sahibine ulaştırılmasına aracılık etti.

Burdur Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Çantasını kaybeden Mustafa İyi’ye ulaşarak tutanakla teslim etti. Kaybettiği çantanın bulunduğunu öğrenip, Zabıta Müdürlüğü'nden teslim almaya geldiğinde büyük sevinç yaşayan Mustafa İyi, "Çantanın kısa zamanda bulunup, tarafıma teslim edilmesinden dolayı katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. Pazarda alışveriş yaparken, çantayı büyük ihtimalle dalgınlıkla düşürdüm. Çantamın olmadığını fark ettiğimde çok üzülmüş ve bulunmasından umudumu kesmiştim. Zabıta Müdürlüğünde görev yapan zabıta memurlarının bana ulaşarak cüzdanımın bulduklarını söylemeleri tarifi imkânsız bir mutluluk yaşattı. Bir gün içinde ben ve ailem önce üzüldük, sonra sevindik. Yüzümüzü güldüren Burdur Belediyesi Zabıta Müdürlüğü çalışanlarına yürekten teşekkür ediyorum" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.