ZEHİR TÜCCARLARININ YENİ HEDEFİ SERA İÇİ ÜRETİMİ

ASAYİŞ 20.06.2017 - 16:07, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3973+ kez okundu.
 

ZEHİR TÜCCARLARININ YENİ HEDEFİ SERA İÇİ ÜRETİMİ

Burdur İl Jandarma Komutanlığı Ekipleri son günlerde yöntem değiştiren zehir tüccarlarının oyununu bozarak (kenevir) bitkisini ektikleri yerde imha ettiler
Burdur İl Jandarma Komutanlığı Narkotimleri Ağlasun İlçesi Yeşilbaş Köy’nde H.Ö isimli şahsın sarasına yasadışı olarak ektiği (Kenevir bitkisi bilgisi alınması üzerine Jandarma tarafından yapılan operasyonda 20 Haziran günü adli makamlardan alınan arama kararına istinaden şüpheli H.Ö isimli şansın ev ve eve ait eklentilerde arama yapılmak için gidildiğinde ortaya ilginç bir yöntem çıktı.         UYUŞTURUCUYU GİZLEMEK İÇİN PİTBUL CİNSİ KÖPEĞİ KULLANMIŞ Sera içinde arama yaptırmamak ve sera içinde ektiği (Kenevir Bitkisi) gözlerden uzak hale getirmek için şüphelinin serasında bulunan kenevir bitkilerini gizlemek maksadıyla seranın giriş tarafına “Pitbul cinsi köpek bağladığı tespit edilmiştir. Köpeğin seradan uzaklaştırılmasına müteakip yapılan aramada (1265) kök kenevir bitkisi ele geçirilmiştir.     Cumhuriyet Savcısının talimatı ile ele geçirilen kenevir bitkileri Ağlasun İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ekiplerince olay yerinde imha edilmiş, şüpheli H.Ö’yü yakalama çalışmalarına devam edilmektedir. Jandarma kolluk görevini 24 saat esasına göre sürdürmektedir.
Burdur İl Jandarma Komutanlığı Ekipleri son günlerde yöntem değiştiren zehir tüccarlarının oyununu bozarak (kenevir) bitkisini ektikleri yerde imha ettiler

Burdur İl Jandarma Komutanlığı Narkotimleri Ağlasun İlçesi Yeşilbaş Köy’nde H.Ö isimli şahsın sarasına yasadışı olarak ektiği (Kenevir bitkisi bilgisi alınması üzerine Jandarma tarafından yapılan operasyonda 20 Haziran günü adli makamlardan alınan arama kararına istinaden şüpheli H.Ö isimli şansın ev ve eve ait eklentilerde arama yapılmak için gidildiğinde ortaya ilginç bir yöntem çıktı.

        UYUŞTURUCUYU GİZLEMEK İÇİN PİTBUL CİNSİ KÖPEĞİ KULLANMIŞ

Sera içinde arama yaptırmamak ve sera içinde ektiği (Kenevir Bitkisi) gözlerden uzak hale getirmek için şüphelinin serasında bulunan kenevir bitkilerini gizlemek maksadıyla seranın giriş tarafına “Pitbul cinsi köpek bağladığı tespit edilmiştir. Köpeğin seradan uzaklaştırılmasına müteakip yapılan aramada (1265) kök kenevir bitkisi ele geçirilmiştir.

    Cumhuriyet Savcısının talimatı ile ele geçirilen kenevir bitkileri Ağlasun İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ekiplerince olay yerinde imha edilmiş, şüpheli H.Ö’yü yakalama çalışmalarına devam edilmektedir. Jandarma kolluk görevini 24 saat esasına göre sürdürmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.