14 Şubat’ta hediye özel kupalar yoğun ilgi gördü

DÜNYA 13.02.2024 - 22:01, Güncelleme: 13.02.2024 - 22:01 3129+ kez okundu.
 

14 Şubat’ta hediye özel kupalar yoğun ilgi gördü

Burdur’da 14 Şubat Sevgililer Günün de ucuz ve ilginç hediyelik eşya arayanalar takı satan işyerlerinin yolunu tuttu.
    Gazi Caddesinde Takıalem işletmesinde 14 Şubat için getirilen özel figürlü kupalar yoğun ilgi görüyor. Uygun fiyatlı sıra dışı hediyelik eşya arayanların Takıalemi tercih ettiklerini belirten işletme sahibi Okan Bekdemir, “14 Şubat Sevgililer Günü için binler çeşit ilginç ve özel hediyelik eşya getirdik. Özellikle hem fiyatı uygun olması hem de özel desenler ve yazılarından dolayı kupalar daha çok tercih ediliyor. Bunun yanında makyaj malzemeleri, çelik kararma yapmaz takılar, kolyelere de oldukça talep edilen hediyelik eşyalar. Hediyeleri koymak için özel hediye kutularımız da geldi. Şu anda iletmemizde çok yoğunluk var. Özel hediye paketleri de yapıyoruz” şeklinde konuştu.
Burdur’da 14 Şubat Sevgililer Günün de ucuz ve ilginç hediyelik eşya arayanalar takı satan işyerlerinin yolunu tuttu.

 

 

Gazi Caddesinde Takıalem işletmesinde 14 Şubat için getirilen özel figürlü kupalar yoğun ilgi görüyor.

Uygun fiyatlı sıra dışı hediyelik eşya arayanların Takıalemi tercih ettiklerini belirten işletme sahibi Okan Bekdemir, “14 Şubat Sevgililer Günü için binler çeşit ilginç ve özel hediyelik eşya getirdik. Özellikle hem fiyatı uygun olması hem de özel desenler ve yazılarından dolayı kupalar daha çok tercih ediliyor. Bunun yanında makyaj malzemeleri, çelik kararma yapmaz takılar, kolyelere de oldukça talep edilen hediyelik eşyalar. Hediyeleri koymak için özel hediye kutularımız da geldi. Şu anda iletmemizde çok yoğunluk var. Özel hediye paketleri de yapıyoruz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.