40 YILDIR ÇÖZÜMLENEMEYEN SORUN ÇÖZÜME KAVUŞUYOR

GÜNDEM 10.07.2023 - 12:07, Güncelleme: 10.07.2023 - 12:07 3689+ kez okundu.
 

40 YILDIR ÇÖZÜMLENEMEYEN SORUN ÇÖZÜME KAVUŞUYOR

Burdur Küçük Sanayi Sitesi 4. Sokakta tapusu bulunmayan 24 dükkânın sorunu çözüme kavuşuyor
Kooperatif Başkanı Nevruz Gökçüoğlu ile 40 yıldan bu yana tapu sorunu olan dükkanlarımızda davada sonuca yakınız.Vatandaşımızın sorunlarını çözüp sahibi olduğu dükkanların tapusunu da alacak olmalarından dolayı mutluyuz, inşallah tapularını da kısa zamanda teslim ederiz” dedi. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “Sanayi Kooperatifi Başkanımız Nevruz Gökçüoğlu ile yapılan görüşmeler ve açılan davaların sonuçlanmasına yakın olduğu 40 yıldır tapu sorunu olan dükkanların davada sonuca yakınız. Belediye olarak konunun çözümünden dolayı gösterilen karşılıklı iyi niyetli yaklaşımlar her iki kesimi de memnun etmiştir.  
Burdur Küçük Sanayi Sitesi 4. Sokakta tapusu bulunmayan 24 dükkânın sorunu çözüme kavuşuyor

Kooperatif Başkanı Nevruz Gökçüoğlu ile 40 yıldan bu yana tapu sorunu olan dükkanlarımızda davada sonuca yakınız.Vatandaşımızın sorunlarını çözüp sahibi olduğu dükkanların tapusunu da alacak olmalarından dolayı mutluyuz, inşallah tapularını da kısa zamanda teslim ederiz” dedi.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “Sanayi Kooperatifi Başkanımız Nevruz Gökçüoğlu ile yapılan görüşmeler ve açılan davaların sonuçlanmasına yakın olduğu 40 yıldır tapu sorunu olan dükkanların davada sonuca yakınız. Belediye olarak konunun çözümünden dolayı gösterilen karşılıklı iyi niyetli yaklaşımlar her iki kesimi de memnun etmiştir.

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.