Adıyaman Jandarma trafik ekiplerinden kask uyarısı: 'Kaskınız Sizi Korur' - Videolu Haber

(Web Sitesi) - Web Sitesi | 23.09.2024 - 13:39, Güncelleme: 23.09.2024 - 13:39 61 kez okundu.
 

Adıyaman Jandarma trafik ekiplerinden kask uyarısı: 'Kaskınız Sizi Korur' - Videolu Haber

ADIYAMAN (PHA) - Gülbahar SÜNGÜ – Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı, motosiklet sürücülerine güvenli sürüş için önemli bir çağrıda bulundu.
Jandarma Trafik ekipleri, motosiklet kazalarının önlenmesi amacıyla il genelinde özel denetimler gerçekleştirdi ve sürücüleri güvenli motosiklet kullanımı konusunda bilgilendirdi. Yetkililer, sürücülerin yola çıkmadan önce yapmaları gereken ilk şeyin kask takmak olduğunu vurguladı. Yapılan açıklamada, "Kask, kaza anında sizi korur!" mesajı verildi. Denetimlerde sürücülerin kask takma zorunluluğu konusunda hassasiyet göstermeleri gerektiği hatırlatıldı. Kaskın, motosiklet kazalarında hayat kurtarıcı olduğu ve doğru kullanıldığında yaralanma riskini büyük ölçüde azalttığı belirtilen açıklamada, Jandarma ekipleri, kazaların önlenmesi için denetimlerin düzenli olarak sürdürüleceğini ifade etti.   Kaynak : PHA
ADIYAMAN (PHA) - Gülbahar SÜNGÜ – Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı, motosiklet sürücülerine güvenli sürüş için önemli bir çağrıda bulundu.

Jandarma Trafik ekipleri, motosiklet kazalarının önlenmesi amacıyla il genelinde özel denetimler gerçekleştirdi ve sürücüleri güvenli motosiklet kullanımı konusunda bilgilendirdi.

Yetkililer, sürücülerin yola çıkmadan önce yapmaları gereken ilk şeyin kask takmak olduğunu vurguladı. Yapılan açıklamada, "Kask, kaza anında sizi korur!" mesajı verildi. Denetimlerde sürücülerin kask takma zorunluluğu konusunda hassasiyet göstermeleri gerektiği hatırlatıldı.

Kaskın, motosiklet kazalarında hayat kurtarıcı olduğu ve doğru kullanıldığında yaralanma riskini büyük ölçüde azalttığı belirtilen açıklamada, Jandarma ekipleri, kazaların önlenmesi için denetimlerin düzenli olarak sürdürüleceğini ifade etti.

 

Kaynak : PHA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.