Adıyaman’da baraj gölünde tekneleri alabora olan 2 kişi Jandarma tarafından kurtarıldı - Videolu Haber

(Web Sitesi) - Web Sitesi | 23.09.2024 - 13:59, Güncelleme: 23.09.2024 - 13:59 58 kez okundu.
 

Adıyaman’da baraj gölünde tekneleri alabora olan 2 kişi Jandarma tarafından kurtarıldı - Videolu Haber

ADIYAMAN (PHA) - Rojin SÜNGÜ – Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı, 21 Eylül 2024 tarihinde saat 18.00 sıralarında Eskihüsnümansur köyündeki baraj gölü üzerinde tekneleri alabora olan iki vatandaşı kurtardı.
Olayın ihbar edilmesi üzerine Jandarma Bot Tim Komutanlığı ekipleri hızla harekete geçerek olay yerine ulaştı ve mahsur kalan iki kişiyi güvenli bir şekilde tahliye etti. "Olayın Seyri" Eskihüsnümansur köyünde bulunan baraj gölünde tekneleri alabora olan iki vatandaşın zor durumda olduğu bilgisi Jandarma’ya ulaştı. Olay yerine hızla ulaşan Jandarma Bot Tim ekipleri, alabora olan teknede mahsur kalan şahısları kısa süre içinde kurtararak güvenli bir bölgeye taşıdı. "Jandarma’dan Güvenlik Vurgusu" Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı, olayla ilgili yaptığı açıklamada halkın huzur ve güvenliğini sağlamak için 24 saat boyunca aralıksız çalıştıklarını belirtti. Jandarma, bu tür acil durumlarda vatandaşların hızlı bir şekilde bilgilendirilmesi ve olay yerine anında müdahale edilmesinin hayati önem taşıdığını vurguladı. Yetkililer, benzeri olayların yaşanmaması adına, baraj gölleri ve su alanlarında dikkatli olunması gerektiğini belirtti ve özellikle tekneyle suya açılan vatandaşların gerekli güvenlik önlemlerini almalarını tavsiye etti. Jandarma, halkın güvenliği için çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini ve vatandaşların ihtiyaç duyduğu her durumda yanlarında olacaklarını ifade etti. Kaynak : PHA
ADIYAMAN (PHA) - Rojin SÜNGÜ – Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı, 21 Eylül 2024 tarihinde saat 18.00 sıralarında Eskihüsnümansur köyündeki baraj gölü üzerinde tekneleri alabora olan iki vatandaşı kurtardı.

Olayın ihbar edilmesi üzerine Jandarma Bot Tim Komutanlığı ekipleri hızla harekete geçerek olay yerine ulaştı ve mahsur kalan iki kişiyi güvenli bir şekilde tahliye etti.

"Olayın Seyri"

Eskihüsnümansur köyünde bulunan baraj gölünde tekneleri alabora olan iki vatandaşın zor durumda olduğu bilgisi Jandarma’ya ulaştı. Olay yerine hızla ulaşan Jandarma Bot Tim ekipleri, alabora olan teknede mahsur kalan şahısları kısa süre içinde kurtararak güvenli bir bölgeye taşıdı.

"Jandarma’dan Güvenlik Vurgusu"

Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı, olayla ilgili yaptığı açıklamada halkın huzur ve güvenliğini sağlamak için 24 saat boyunca aralıksız çalıştıklarını belirtti. Jandarma, bu tür acil durumlarda vatandaşların hızlı bir şekilde bilgilendirilmesi ve olay yerine anında müdahale edilmesinin hayati önem taşıdığını vurguladı.

Yetkililer, benzeri olayların yaşanmaması adına, baraj gölleri ve su alanlarında dikkatli olunması gerektiğini belirtti ve özellikle tekneyle suya açılan vatandaşların gerekli güvenlik önlemlerini almalarını tavsiye etti.

Jandarma, halkın güvenliği için çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini ve vatandaşların ihtiyaç duyduğu her durumda yanlarında olacaklarını ifade etti.

Kaynak : PHA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.