Adıyaman'da iki otomobil çarpıştı: 5 yaralı - Videolu Haber

(Web Sitesi) - Web Sitesi | 23.09.2024 - 20:48, Güncelleme: 23.09.2024 - 20:48 331 kez okundu.
 

Adıyaman'da iki otomobil çarpıştı: 5 yaralı - Videolu Haber

ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman'ın Besni ilçesinde, iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı.
Alınan bilgiye göre kaza, akşam saatlerinde Besni-Gaziantep yolunun 20'nci kilometresi meydana geldi. Mehmet Tekbaş yönetimindeki 27 P 4451 plakalı otomobil, Tetirli köyü yakınlarında Abdi Burgut idaresindeki 27 TV 261 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada otomobil sürücüleri ile yanlarında bulunan Abdurrahman Tekbaş ve Sayit Tekbaş ile ismi henüz öğrenilemeyen 1 kişi daha yaralandı. Yaralılar kazayı görenlerin ihbarı ile olay yerine gelen ambulanslarla Besni Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Kaynak : PHA
ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman'ın Besni ilçesinde, iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre kaza, akşam saatlerinde Besni-Gaziantep yolunun 20'nci kilometresi meydana geldi. Mehmet Tekbaş yönetimindeki 27 P 4451 plakalı otomobil, Tetirli köyü yakınlarında Abdi Burgut idaresindeki 27 TV 261 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada otomobil sürücüleri ile yanlarında bulunan Abdurrahman Tekbaş ve Sayit Tekbaş ile ismi henüz öğrenilemeyen 1 kişi daha yaralandı. Yaralılar kazayı görenlerin ihbarı ile olay yerine gelen ambulanslarla Besni Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak : PHA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.