AİLE HAFTASINDA İKİ AİLE VALİ ARSLANTAŞ’I ZİYARET ETTİ

YAŞAM 17.05.2022 - 16:52, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3619+ kez okundu.
 

AİLE HAFTASINDA İKİ AİLE VALİ ARSLANTAŞ’I ZİYARET ETTİ

Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş, 15-21 Mayıs Aile Haftası etkinlikleri kapsamında ziyarette bulunan İldeş ve Akkuş ailelerini makamında kabul etti.
Ziyarette bulunan İldeş ve Akkuş ailelerin Aile Haftasını kutlayan Vali Arslantaş, Aile toplumun temel taşıdır. Toplumun aile yapısı ne kadar sağlam olursa, o toplum da o kadar güçlü olur” dedi. Ziyarette yer alan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mehmet Şimşek’ten hafta kapsamında bilgi alan Vali Arslantaş, İldeş ve Akkuş aile bireyleri ile bir süre sohbet etti. Aile Haftası etkinlikleri kapsamında Vali Arslantaş’a ziyarette bulunan 52 yıldır evli olan Gülümser ve Ahmet İldeş çifti, 8 aydır evli olan Çiğdem ve İsmail Akkuş çifti ile evlilik ve aile konusunda bilgi, beceri ve tecrübelerini paylaştılar.
Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş, 15-21 Mayıs Aile Haftası etkinlikleri kapsamında ziyarette bulunan İldeş ve Akkuş ailelerini makamında kabul etti.

Ziyarette bulunan İldeş ve Akkuş ailelerin Aile Haftasını kutlayan Vali Arslantaş, Aile toplumun temel taşıdır. Toplumun aile yapısı ne kadar sağlam olursa, o toplum da o kadar güçlü olur” dedi.

Ziyarette yer alan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mehmet Şimşek’ten hafta kapsamında bilgi alan Vali Arslantaş, İldeş ve Akkuş aile bireyleri ile bir süre sohbet etti.

Aile Haftası etkinlikleri kapsamında Vali Arslantaş’a ziyarette bulunan 52 yıldır evli olan Gülümser ve Ahmet İldeş çifti, 8 aydır evli olan Çiğdem ve İsmail Akkuş çifti ile evlilik ve aile konusunda bilgi, beceri ve tecrübelerini paylaştılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.