BUTSO YÖNETİMİ İZMİR MERMER FUARINDA

DÜNYA 22.04.2024 - 21:14, Güncelleme: 22.04.2024 - 21:14 2105 kez okundu.
 

BUTSO YÖNETİMİ İZMİR MERMER FUARINDA

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu üyeleri 17- 20 Nisan tarihinde İzmir’de düzenlenen 29. Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarını ziyaret etti.
  BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf KEYİK ve beraberindeki heyet fuarda stant kuran Burdurlu mermercileri yalnız bırakmadı.  LOKOMOTİF SEKTÖRÜMÜZ DOĞALTAŞ- MERMER BUTSO Başkanı Yusuf KEYİK: “İlimizin ve ülkemizin doğaltaşlarının dünya pazarında görücüye çıktığı, mermer sektöründeki son teknolojinin ve varılan son noktanın sergilendiği fuarda ilimizi temsil eden tüm firmalarımızı yürekten kutluyor, işlerinde kolaylıklar diliyorum. Burdur’un lokomotif sektörü ve ihracatta yüz akımız mermerdir. Fuarda da gerçek alıcıların olması memnuniyet vericidir. Doğaltaş sektörü dünyada her zaman yer alacak bir sektördür. Bu sektörün teknolojisi ve sanayisi de adından sıkça bahsettirmektedir. 2024 yılı genelinde gerek mamul ve gerekse blok mermer satışlarının ve ilimizin toplam ihracatının yolunda gideceğini öngörüyorum” dedi. BURDUR’DAKİ FİRMALAR ZİYARET EDİLDİ İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Ticaret A.Ş. (İZFAŞ) tarafından organize edilen ve işletmesi Burdur’da bulunan firmaların da yer aldığı fuarda; protokol mensuplarıyla birlikte Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Üyelerinin stantları da sırasıyla ziyaret edilerek, hayırlı olsun dileklerinde bulunuldu.  Stant açan iş insanlarıyla fuar hakkında karşılıklı değerlendirmeler yapıldı.   Doğaltaş sektörünün gelişimi ve ulaştığı son teknolojilerin sergilenmesi açısından bu tür fuarların önemli olduğunu vurgulayan Başkan Yusuf KEYİK: “Mermer mamullerinin ve bu sektörde kullanılan teknolojilerin sergilenmesi fuarın önemini gösteriyor. Küresel ticarette sadece fiziki değil sanal fuarlar da önemli. İzmir’deki fuarda stant açan Burdur’daki firmalarımızın bulunması gurur veriyor. İş insanlarımız firmalarının mamullerini internet ortamına da taşıyıp, sanal fuarlarda da yer almaya devam etmelidir. Yönetim Kurulumuz ve ilimizdeki iş adamlarımız ile birlikte bu fuarda da mermer sektöründe gücümüzü ve potansiyelimizi göstermiş olduk. Burdur Beji başta olmak üzere ilimizden çıkarılan mermer çeşitleri küresel pazarda sergilendi, gerçek alıcılarına sunuldu. Fuarın gerçekleşmesinde emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyor, fuarda stant açan iş insanlarımıza da şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu üyeleri 17- 20 Nisan tarihinde İzmir’de düzenlenen 29. Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarını ziyaret etti.

 

BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf KEYİK ve beraberindeki heyet fuarda stant kuran Burdurlu mermercileri yalnız bırakmadı. 

LOKOMOTİF SEKTÖRÜMÜZ DOĞALTAŞ- MERMER

BUTSO Başkanı Yusuf KEYİK: “İlimizin ve ülkemizin doğaltaşlarının dünya pazarında görücüye çıktığı, mermer sektöründeki son teknolojinin ve varılan son noktanın sergilendiği fuarda ilimizi temsil eden tüm firmalarımızı yürekten kutluyor, işlerinde kolaylıklar diliyorum. Burdur’un lokomotif sektörü ve ihracatta yüz akımız mermerdir. Fuarda da gerçek alıcıların olması memnuniyet vericidir. Doğaltaş sektörü dünyada her zaman yer alacak bir sektördür. Bu sektörün teknolojisi ve sanayisi de adından sıkça bahsettirmektedir. 2024 yılı genelinde gerek mamul ve gerekse blok mermer satışlarının ve ilimizin toplam ihracatının yolunda gideceğini öngörüyorum” dedi.

BURDUR’DAKİ FİRMALAR ZİYARET EDİLDİ

İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Ticaret A.Ş. (İZFAŞ) tarafından organize edilen ve işletmesi Burdur’da bulunan firmaların da yer aldığı fuarda; protokol mensuplarıyla birlikte Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Üyelerinin stantları da sırasıyla ziyaret edilerek, hayırlı olsun dileklerinde bulunuldu.  Stant açan iş insanlarıyla fuar hakkında karşılıklı değerlendirmeler yapıldı.  

Doğaltaş sektörünün gelişimi ve ulaştığı son teknolojilerin sergilenmesi açısından bu tür fuarların önemli olduğunu vurgulayan Başkan Yusuf KEYİK: “Mermer mamullerinin ve bu sektörde kullanılan teknolojilerin sergilenmesi fuarın önemini gösteriyor. Küresel ticarette sadece fiziki değil sanal fuarlar da önemli. İzmir’deki fuarda stant açan Burdur’daki firmalarımızın bulunması gurur veriyor. İş insanlarımız firmalarının mamullerini internet ortamına da taşıyıp, sanal fuarlarda da yer almaya devam etmelidir. Yönetim Kurulumuz ve ilimizdeki iş adamlarımız ile birlikte bu fuarda da mermer sektöründe gücümüzü ve potansiyelimizi göstermiş olduk. Burdur Beji başta olmak üzere ilimizden çıkarılan mermer çeşitleri küresel pazarda sergilendi, gerçek alıcılarına sunuldu. Fuarın gerçekleşmesinde emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyor, fuarda stant açan iş insanlarımıza da şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.