AİLE’NİN KORUYUCU VE KOLLAYICISI ŞEMSİYESİ BABALAR GÜNÜ KUTLU OLSUN

GÜNDEM 17.06.2023 - 13:34, Güncelleme: 17.06.2023 - 13:34 4026+ kez okundu.
 

AİLE’NİN KORUYUCU VE KOLLAYICISI ŞEMSİYESİ BABALAR GÜNÜ KUTLU OLSUN

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in Babalar Günü nedeniyle yayınladığı mesajında, babalar gününü kutladı.
 “Babalarımız, bizlere hayatın anlamını, zorluklarla başa çıkmayı, güzellikleri paylaşmayı öğreten, ailenin koruyucusu ve kollayıcısı olan en değerli varlıklarımızdır. Baba, evlatları ve ailesi için her zaman bir kahraman, sığınılacak liman ve gerçek birer yol göstericidir. Hiçbir karşılık beklemeden yaşam boyu varlıklarıyla bize güç veren, şefkat ve sevgisini bizden esirgemeyen babalarımız, evladının yaşamlarının her anında ihtiyaç duyacağı ve yeri doldurulamayacak en değerli varlıklardır. Ailenin temel direği olarak görülen babalar, aile değerlerimizin korunmasında, adalet, paylaşma, sorumluluk, sevgi, saygı, otorite gibi hayati değerlerin kuşaktan kuşağa aktarılmasında belirleyici bir rol üstlenmektedir. Babalar, yılda bir gün değil her an saygıyla ve sevgiyle anılmalıdır. Yüreğimizde her an sevgisini tazelediğimiz, varlığından güç aldığımız, bizleri şefkatiyle sarıp kucaklayan babalarımız, annelerimizle birlikte en kutsal varlıklarımızdır. Evlatları için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan babalarımız evlatlarının ömür boyu kahramanlarıdır. Bu duygu ve düşüncelerle başta şehit babaları olmak üzere, rahmetli babamı ve hayatını kaybeden tüm babaları minnet, saygı ve şükranla anıyor; tüm babalara evlatlarıyla birlikte sağlıklı ve mutlu bir hayat diliyorum”  
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in Babalar Günü nedeniyle yayınladığı mesajında, babalar gününü kutladı.

 “Babalarımız, bizlere hayatın anlamını, zorluklarla başa çıkmayı, güzellikleri paylaşmayı öğreten, ailenin koruyucusu ve kollayıcısı olan en değerli varlıklarımızdır. Baba, evlatları ve ailesi için her zaman bir kahraman, sığınılacak liman ve gerçek birer yol göstericidir.

Hiçbir karşılık beklemeden yaşam boyu varlıklarıyla bize güç veren, şefkat ve sevgisini bizden esirgemeyen babalarımız, evladının yaşamlarının her anında ihtiyaç duyacağı ve yeri doldurulamayacak en değerli varlıklardır.

Ailenin temel direği olarak görülen babalar, aile değerlerimizin korunmasında, adalet, paylaşma, sorumluluk, sevgi, saygı, otorite gibi hayati değerlerin kuşaktan kuşağa aktarılmasında belirleyici bir rol üstlenmektedir.

Babalar, yılda bir gün değil her an saygıyla ve sevgiyle anılmalıdır. Yüreğimizde her an sevgisini tazelediğimiz, varlığından güç aldığımız, bizleri şefkatiyle sarıp kucaklayan babalarımız, annelerimizle birlikte en kutsal varlıklarımızdır. Evlatları için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan babalarımız evlatlarının ömür boyu kahramanlarıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle başta şehit babaları olmak üzere, rahmetli babamı ve hayatını kaybeden tüm babaları minnet, saygı ve şükranla anıyor; tüm babalara evlatlarıyla birlikte sağlıklı ve mutlu bir hayat diliyorum”

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.