AMATÖR SPOR HAFTASI ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER İLE BAŞLADI

SPOR 08.10.2018 - 12:21, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2449+ kez okundu.
 

AMATÖR SPOR HAFTASI ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER İLE BAŞLADI

Burdur Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Amatör Spor” Haftası kutlamaları çeşitli spor etkinlikleri ile başladı.
    Burdur Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Amatör Spor” Hatası “15 Temmuz Demokrasi” Meydanından Cumhuriyet Meydanına kadar, çeşitli spor dallarından sporcuların katıldığı yürüyüş kortejiyle ile başladı. Sporcu ve Korteje katılan protokol görevlileri Atatürk Caddesi üzerinden Cumhuriyet Meydanına kadar yürüyüşü tamamladılar. Burdur Gençlik Spor İl Müdürü Orhan Kemerkaya tarafından Atatürk anıtına çelenk konulmasının ardından, erkek sporculardan oluşan spor gösteri gurubu jimnastik yer hareketleri gösterileri sundu. Miniklerin halk oyunları gösterileri ile devam eden etkinlikler protokol konuşmaları ile son buldu. Burdur Gençlik Spor İl Müdürü Orhan Kemerkaya, “ Amatör Spor Haftası” hafta içinde düzenlenecek çeşitli spor etkinliklerle devam edecektir. Günümüzde her yaştaki insanımızın yaş ortalamasına göre spor yapması sağlık açısından önemli bir faktördür. Bu nedenle ilimizde de yapılacak spor etkinliklerinin sponsor marifeti ile desteklenmesi birçok spor dalının gelecekte yaşamasını sağlayacaktır. Aynı zamanda gençlerimizden ve sağlık için spor yapan insanımızın sayılarının artmasına neden olacaktır dedi. Amatör spor haftasında umuyorum ki il ve ilçelerimizden birçok genç spor denilen organizasyona katkısının ve katılımını sağlayacaktır. Birçok gencimiz boş zamanlarını olumsuz koşullarda geçirmek yerine spor yapıp sağlıklı kalmayı seçecektir. Amatör Spor Haftası etkinlikleri Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi İstiklal Yerleşkesi içinde yapılacak Kırkpınar Baş pehlivanlarımızın da katılacağı bir konferans ile sona erecektir.
Burdur Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Amatör Spor” Haftası kutlamaları çeşitli spor etkinlikleri ile başladı.

    Burdur Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Amatör Spor” Hatası “15 Temmuz Demokrasi” Meydanından Cumhuriyet Meydanına kadar, çeşitli spor dallarından sporcuların katıldığı yürüyüş kortejiyle ile başladı. Sporcu ve Korteje katılan protokol görevlileri Atatürk Caddesi üzerinden Cumhuriyet Meydanına kadar yürüyüşü tamamladılar.

Burdur Gençlik Spor İl Müdürü Orhan Kemerkaya tarafından Atatürk anıtına çelenk konulmasının ardından, erkek sporculardan oluşan spor gösteri gurubu jimnastik yer hareketleri gösterileri sundu. Miniklerin halk oyunları gösterileri ile devam eden etkinlikler protokol konuşmaları ile son buldu.

Burdur Gençlik Spor İl Müdürü Orhan Kemerkaya, “ Amatör Spor Haftası” hafta içinde düzenlenecek çeşitli spor etkinliklerle devam edecektir. Günümüzde her yaştaki insanımızın yaş ortalamasına göre spor yapması sağlık açısından önemli bir faktördür. Bu nedenle ilimizde de yapılacak spor etkinliklerinin sponsor marifeti ile desteklenmesi birçok spor dalının gelecekte yaşamasını sağlayacaktır. Aynı zamanda gençlerimizden ve sağlık için spor yapan insanımızın sayılarının artmasına neden olacaktır dedi.

Amatör spor haftasında umuyorum ki il ve ilçelerimizden birçok genç spor denilen organizasyona katkısının ve katılımını sağlayacaktır. Birçok gencimiz boş zamanlarını olumsuz koşullarda geçirmek yerine spor yapıp sağlıklı kalmayı seçecektir. Amatör Spor Haftası etkinlikleri Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi İstiklal Yerleşkesi içinde yapılacak Kırkpınar Baş pehlivanlarımızın da katılacağı bir konferans ile sona erecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.