Annesinden sonra oğlu Ali Can'ı da trafik kazasında kaybettik

DÜNYA 23.05.2024 - 12:58, Güncelleme: 23.05.2024 - 12:58 2915 kez okundu.
 

Annesinden sonra oğlu Ali Can'ı da trafik kazasında kaybettik

Güngör Bakkalın sahibi Zeynep Keskin, işyerlerinin önünde geri geri gelen öğrenci servis aracının altında kalarak hayatını kaybetmişti.
Eşi Güngör Keskin, ikinci defa aynı acıyı oğlu Ali Can Keskin'i trafik kazasında kaybetmesiyle yaşıyor. Burdur merkez Bahçelievler Mahallesinde Güngör bakkal olarak bilinen Zeynep Keskin'in geçen yıl 22 Aralık'ta öğrenci servis aracının altında kalarak kaldırıldığı Burdur Devlet Hastanesi'nde  8 Ocak 2024 tarihinde vefat etmişti. Keskin ailesi bu acı ile yaşamını sürdürürken, ailenin oğlu, Ali Can Keskin'de trafik kazasında hayatını kaybetti.  Tanıştığı kız arkadaşıyla yuva kurmak için İstanbul'a çalışmak için giden Ali Can Keskin, 15 gün önce moto kuryelik işine başlamıştı. Moto Kurye olarak çalışırken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Ali Can Keskin'in naaşı yarın Burdur'a getirilip defnedilecek.   Kaynak: Burdur Gazetesi
Güngör Bakkalın sahibi Zeynep Keskin, işyerlerinin önünde geri geri gelen öğrenci servis aracının altında kalarak hayatını kaybetmişti.

Eşi Güngör Keskin, ikinci defa aynı acıyı oğlu Ali Can Keskin'i trafik kazasında kaybetmesiyle yaşıyor.
Burdur merkez Bahçelievler Mahallesinde Güngör bakkal olarak bilinen Zeynep Keskin'in geçen yıl 22 Aralık'ta öğrenci servis aracının altında kalarak kaldırıldığı Burdur Devlet Hastanesi'nde  8 Ocak 2024 tarihinde vefat etmişti. Keskin ailesi bu acı ile yaşamını sürdürürken, ailenin oğlu, Ali Can Keskin'de trafik kazasında hayatını kaybetti.

 Tanıştığı kız arkadaşıyla yuva kurmak için İstanbul'a çalışmak için giden Ali Can Keskin, 15 gün önce moto kuryelik işine başlamıştı. Moto Kurye olarak çalışırken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Ali Can Keskin'in naaşı yarın Burdur'a getirilip defnedilecek.

 

Kaynak: Burdur Gazetesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.