ARMAĞAN İLCİ BU YIL KALPLERDE ANILACAK

12.11.2020 - 16:55, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3399+ kez okundu.
 

ARMAĞAN İLCİ BU YIL KALPLERDE ANILACAK

1989-1998 yıllarında görev yapan Belediye Başkanı Armağan İlci, vefatının 22'nci yıl dönümde Covid-19 salgını sebebi ile mezarı başında anılamayacak.
Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesi yakınlarında 13 Kasım 1998 tarihinde geçirdiği trafik kazasında basın danışmanı Gülçin İlci ve şoför Ahmet Uğuz'la birlikte yaşamını yitiren dönemin Belediye Başkanı Armağan İlci, bu yıl Covi-19 salgını sebebiyle mezarı başında anılamayacak. Burdur Belediyesi tarafından düzenlenen ve her yıl 13 Kasım’da mezarı başında anılan dönemin Belediye Başkanı Armağan İlci, ölümünün 22’nci yıl dönümünde Covid- 19 salgını ile mücadele kapsamında mezarı başında düzenlenecek anma etkinliğinin yapılmaması kararı alındı.
1989-1998 yıllarında görev yapan Belediye Başkanı Armağan İlci, vefatının 22'nci yıl dönümde Covid-19 salgını sebebi ile mezarı başında anılamayacak.

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesi yakınlarında 13 Kasım 1998 tarihinde geçirdiği trafik kazasında basın danışmanı Gülçin İlci ve şoför Ahmet Uğuz'la birlikte yaşamını yitiren dönemin Belediye Başkanı Armağan İlci, bu yıl Covi-19 salgını sebebiyle mezarı başında anılamayacak.

Burdur Belediyesi tarafından düzenlenen ve her yıl 13 Kasım’da mezarı başında anılan dönemin Belediye Başkanı Armağan İlci, ölümünün 22’nci yıl dönümünde Covid- 19 salgını ile mücadele kapsamında mezarı başında düzenlenecek anma etkinliğinin yapılmaması kararı alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.