Başkan Ali Orkun Ercengiz, daha çok genci ücretsiz çorba içmeye davet etti

DÜNYA 16.01.2024 - 22:02, Güncelleme: 16.01.2024 - 22:02 3886+ kez okundu.
 

Başkan Ali Orkun Ercengiz, daha çok genci ücretsiz çorba içmeye davet etti

Başkan Ercengiz, Konferans ve Sergi Salonumuzda finallere hazırlanan gençleri ziyaret
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, daha çok genci ücretsiz çorbaya davet etti. Konferans ve Sergi Salonumuzda finallere hazırlanan gençleri ziyaret eden Başkan Ali Orkun Ercengiz, öğrencileri dinledi. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Erncegiz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Konferans ve Sergi Salonumuzda finallere hazırlanan gençleri ziyaret ederek sohbet ettik. Birçok bölümden ders çalışmak üzere gelen gençlerin bu alandan yararlandığını görmek bizleri sevindirdi. Daha çok gencimizi ücretsiz internet çay kahve ve çorba ikramımıza bekliyoruz” dedi.
Başkan Ercengiz, Konferans ve Sergi Salonumuzda finallere hazırlanan gençleri ziyaret


Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, daha çok genci ücretsiz çorbaya davet etti.

Konferans ve Sergi Salonumuzda finallere hazırlanan gençleri ziyaret eden Başkan Ali Orkun Ercengiz, öğrencileri dinledi.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Erncegiz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Konferans ve Sergi Salonumuzda finallere hazırlanan gençleri ziyaret ederek sohbet ettik.

Birçok bölümden ders çalışmak üzere gelen gençlerin bu alandan yararlandığını görmek bizleri sevindirdi. Daha çok gencimizi ücretsiz internet çay kahve ve çorba ikramımıza bekliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.