Başkan Ercengiz, beklenen o proje için söz verdi!

DÜNYA 18.03.2024 - 12:49, Güncelleme: 18.03.2024 - 12:49 1636+ kez okundu.
 

Başkan Ercengiz, beklenen o proje için söz verdi!

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz sosyal medya hesabından paylaştı.
Burdur büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. 31 Mart 2024 yerel seçim takvimine kısa bir süre kala siyasi parti adayları proje ve vaatlerini açıklamayı sürdürüyor. Sahip olduğu kültürel zenginlikler ve tarihi eserleri ile Akdeniz Bölgesinin incisi olan Burdur’da AVM projesi için söz verildi. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, biz yapacağız hayırlı olsun gadın Burdur sözleriyle duyurdu. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Başkan Ercengiz, “Az laf çok iş. Burdur’umuzun ihtiyacı olan AVM’yi müteşebbis değil biz yapacağız. Yediden yetmişe herkesin kendini bulabildiği yol ticaretini de canlandıracak yeni bir vizyonla Burdur’umuzun ilk AVM’sini biz yapacağız. Hayırlı olsun Gadın Burdur’um.” İfadelerine yer verdi.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz sosyal medya hesabından paylaştı.

Burdur büyümeye ve gelişmeye devam ediyor.

31 Mart 2024 yerel seçim takvimine kısa bir süre kala siyasi parti adayları proje ve vaatlerini açıklamayı sürdürüyor.

Sahip olduğu kültürel zenginlikler ve tarihi eserleri ile Akdeniz Bölgesinin incisi olan Burdur’da AVM projesi için söz verildi.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, biz yapacağız hayırlı olsun gadın Burdur sözleriyle duyurdu.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Başkan Ercengiz, “Az laf çok iş. Burdur’umuzun ihtiyacı olan AVM’yi müteşebbis değil biz yapacağız. Yediden yetmişe herkesin kendini bulabildiği yol ticaretini de canlandıracak yeni bir vizyonla Burdur’umuzun ilk AVM’sini biz yapacağız. Hayırlı olsun Gadın Burdur’um.” İfadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.