BAŞKAN ERCENGİZ, BELEDİYE PERSONELİ BAYRAMLAŞTI

GÜNDEM 23.06.2023 - 16:17, Güncelleme: 23.06.2023 - 16:17 5072+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ, BELEDİYE PERSONELİ BAYRAMLAŞTI

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Kurban Bayramı nedeniyle Burdur Belediyesi’nde bayramlaşma töreni düzenlendi.
Burdur Belediyesi Halı Sarayı Hizmet Binası ve Hizmet Kampüsünden gerçekleşen bayramlaşmaya Başkan Ercengiz, Başkan Yardımcısı Hülya Eraslan ile birim müdürleri ve belediye personeli katıldı. Bayramlaşmada konuşan Başkan Ercengiz, “Yaşanabilir bir Burdur için hep birlikte çalışıyoruz. Emekleriniz büyük, hepinize teşekkür ediyorum. Özellikle bayram tatillerinde çok fazla trafik kazası oluyor. Bayram tatili nedeniyle yola çıkacak olanların dikkatli olmaların istiyorum. 9 gün sonra tekrar bir araya geldiğimizde herkes moral ve motivasyon açısından en iyi hali ile burada olmasını rica ediyorum. Bayram tatilinde sevdiklerinizi ihmal etmeden ziyaret edelim. Dini bayramın ruhuna yakışır şekilde varsa kaynağımız ibadetimizi yerine getirelim. Hepinize iyi tatiller diliyorum” dedi.  
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Kurban Bayramı nedeniyle Burdur Belediyesi’nde bayramlaşma töreni düzenlendi.

Burdur Belediyesi Halı Sarayı Hizmet Binası ve Hizmet Kampüsünden gerçekleşen bayramlaşmaya Başkan Ercengiz, Başkan Yardımcısı Hülya Eraslan ile birim müdürleri ve belediye personeli katıldı.

Bayramlaşmada konuşan Başkan Ercengiz, “Yaşanabilir bir Burdur için hep birlikte çalışıyoruz. Emekleriniz büyük, hepinize teşekkür ediyorum. Özellikle bayram tatillerinde çok fazla trafik kazası oluyor. Bayram tatili nedeniyle yola çıkacak olanların dikkatli olmaların istiyorum. 9 gün sonra tekrar bir araya geldiğimizde herkes moral ve motivasyon açısından en iyi hali ile burada olmasını rica ediyorum. Bayram tatilinde sevdiklerinizi ihmal etmeden ziyaret edelim. Dini bayramın ruhuna yakışır şekilde varsa kaynağımız ibadetimizi yerine getirelim. Hepinize iyi tatiller diliyorum” dedi.

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.