BAŞKAN ERCENGİZ’DEN GÜREŞ DAVETİ

SPOR 16.01.2018 - 17:01, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4097+ kez okundu.
 

BAŞKAN ERCENGİZ’DEN GÜREŞ DAVETİ

Burdur'da Eylül ayında yapılması planlanan Güreş için Müsabakaları için ön protokol imzaladı.
Burdur'da yaptığı sosyal, kültürel ve spor faaliyetleri konusunda ülke gündeminde sıkça yer alan Burdur Belediyesi son olarak imzaladığı yağlı güreş protokolü ile bu alanda da adından söz ettirmeyi hedefliyor. Burdur Gölü'ne dikkat çekmek amacıyla geçtiğimiz yıllarda Federasyon bünyesinde Su Jeti ve Fly Board şampiyonası, Motor gösterileri, Basketbol turnuvaları ve Paraşütle atlama etkinliklerine ev sahipliği yapan Burdur Belediyesi yoğun talep üzerine ata sporumuz yağlı güreş müsabakalarına da ev sahipliği yapacak. Ata sporu olan yağlı güreşin gelecek nesillere tanıtılması ve gençlerin spora özendirilmesi amacıyla düzenlenecek olan Yağlı Güreş için Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve Erhan Üstündağ imza attı. Başkan Ercengiz, “Bu yıl Eylül ayında ilkini düzenleyeceğimiz Yağlı Güreş festivali, ata sporumuz güreşe olan ilgiyi arttırmak hem de ilimizde bu spor dalını geliştirmek amacıyla bir organizasyon gerçekleştiriyoruz. Yağlı Güreşlere çok sayıda tanınan pehlivanın katılacağını belirtirken, birlik ve beraberliğimizin pekişeceği bu etkinliğe tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum.” dedi  
Burdur'da Eylül ayında yapılması planlanan Güreş için Müsabakaları için ön protokol imzaladı.

Burdur'da yaptığı sosyal, kültürel ve spor faaliyetleri konusunda ülke gündeminde sıkça yer alan Burdur Belediyesi son olarak imzaladığı yağlı güreş protokolü ile bu alanda da adından söz ettirmeyi hedefliyor.

Burdur Gölü'ne dikkat çekmek amacıyla geçtiğimiz yıllarda Federasyon bünyesinde Su Jeti ve Fly Board şampiyonası, Motor gösterileri, Basketbol turnuvaları ve Paraşütle atlama etkinliklerine ev sahipliği yapan Burdur Belediyesi yoğun talep üzerine ata sporumuz yağlı güreş müsabakalarına da ev sahipliği yapacak.

Ata sporu olan yağlı güreşin gelecek nesillere tanıtılması ve gençlerin spora özendirilmesi amacıyla düzenlenecek olan Yağlı Güreş için Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve Erhan Üstündağ imza attı.

Başkan Ercengiz, “Bu yıl Eylül ayında ilkini düzenleyeceğimiz Yağlı Güreş festivali, ata sporumuz güreşe olan ilgiyi arttırmak hem de ilimizde bu spor dalını geliştirmek amacıyla bir organizasyon gerçekleştiriyoruz. Yağlı Güreşlere çok sayıda tanınan pehlivanın katılacağını belirtirken, birlik ve beraberliğimizin pekişeceği bu etkinliğe tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum.” dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.